Azzal sem lesz okosabb az ember lánya, mint egy tized annyiba kerülő papircsikkal. A clearblue termékeket úgy jellemeznem, a paraszt vakitas netovabbja
Márkától, napszaktól függetlenül, ha már pár napot késik a menstruáció, a pozitív az egyértelmű pozitív 5 perc várakozás után (ahogy az útmutató is írja).
Pont ezért vettem két különböző tesztet. Az egyik Gabriel volt. Először azt hittem, ez a hónap sem az a hónap, de pár perc után halvány pozitív lett. Biztosat csak akkor fogsz tudni, amikor újra tesztelsz lehetőleg egy másfajta teszttel.
Szerintem próbálj ki több féle tesztet! Én (izgulós első babás anyukaként) 2 félét próbáltam, az egyik negatív lett. Aztán vettem újabbat és hát az az egy fajta (nevet nem tudok, de elvileg az volt a legérzékenyebb) sokadsorra is negatívat mutatott, míg a másik 2 fajta két csíkot.
Biztos én tanultam túl sok statisztikát, de nekem akkor + a +, ha három fajtából legalább kettő azt mutat :)
Ja és minden teszten rajta van, hogy 5-10 perc után kell megnézni, később már fals eredményt mutathat!