Futótársat keresek Budapesten (beszélgetés)
Sziasztok!
XVI.ker Sashalom környékéről futótársat keresek.
Évi
Vannak még futók az oldalon? Passzív minden futó fórum és klub. :(
Sziasztok, en is futotarsat keresek Budapesten. Leginkabb a Margit-szigeten, es a Rakparton, illetve a varos szep reszein szeretek futni. 18 eves vagyok, nem reg kezdtem futni, 3-5 km-t szoktam futni. A cel az alapulhat kozos megbeszelesen is akar. Lanyt keresek kizarolag, lehetoleg 16- 24 ev kozott. Irjatok, biztosan jol ereznenk magunkat, szerintem jo elmeny lenne.:)
Tudom, hogy kicsit régi a kérdés, de én szívesen mennék, ha az neked kb stimmel amit az előző kérdésben írtam. Ja és szeretek bringázni is ;)
Helló!
Láttam hogy páran írtak már kérdést, hogy lenne-e valaki aki betársulna futni. Én szívesen futnék valakivel, normafa körzetben, viszont nem tudom, hogy akik a kérdéseket írják milyen tempóhoz vannak szokva. Ha van valaki aki szeret erdőben futni, el tud jönni a normafához és közelebb van 16-hoz mint 30hoz, meg esetleg le tud futni egy 10-est mondjuk 45percen belül azzal szívesenfutnék. Remélem lesz jelentkező, a választ előre is köszönöm.
Hali, aktuális még a futás? :D Rákosszentmihályról írok
Sziasztok! (18 éves srác)
Futótársat keresek (leginkább lányt). Szeretnék rendszeresen futni, ehhez pedig jól jönne egy futótárs, akivel talán motiválhatnánk is egymást :)
X.kerület
Sziasztok! Én is futótársat keresek a 10. kerületben. Szeretnék visszaszokni és úgy érzem ebben egy társ jó lenne,aki motiválna. :)
Valaki a 16. Keruletben sashalom fele futna velem?:)
Sziasztok,
futáshoz társat keresek. Margitsziget, vagy BP hegyvidék. Montizáshoz is társat keresek. Bármi jó! 20/382.12.83.
Sziasztok!
Szívesen futnék a Margitszigeten, még nem volt szerencsém, apró kérdés: van valami pub ott esetleg, ahol letehetném a tatyóm, vagy futócuccban galoppozzak a városban végig? ( a külső nem érdekel, a hideg jobban)..ja igen, eddig Szeged környékén éltem:)
Sziasztok!
Valaki a Margitszigeten egy kis kocogásra?
Írj ha készen állsz, keddtől jó idő van. :)
Na,ez már hozzám közel állónak tünik :) Emésztem a kérdést,de várom a jó időt :) A környék megfelelne,a Havanna tőlünk gyalog is csak 10 perc.
Én se futni szeretnék elsőre...vagy folyamatos kocogás, vagy intervallba futás-gyors gyaloglás...
Én tervezem,mint írtam néha ki is megyek.De ez erősen kocogás kategória,mint futás :)
18.kerület Havanna lakótelep és környéke...futás...akarom mondani egyelőre kocogás? Na? Valaki?
Zugló környékén valaki ? :)
HA a Margitszigeten futna valaki, szívesen csatlakonék én is.
Lőrincen vki,aki este fele ráérne kocogni?A futás szót nem merem használni egyelőre :D (csak lőrinc jöhet szóba és csak este,volt Fórum mozi,Havanna környéke.)
Vki?
Sziasztok ! Én is szeretnék futni :) 6.ker. és környékén.
Hol fogtok futni? Én szívesen mennék,az idő is kezd jó lenni.Nekem helyszín függő.
Fú, hát Én sajnos teljesen kiesek a csapatból. Új munkahely és költözés is kilátásban van, szóval Én kiestem :(
okés, valaki még csatlakozna?
Akkor legyen felőlem.. de most már kérek telefonszámokat is előre :-)
persze privike :-)
További ajánlott fórumok: