Nőgyógyászt keresek Budapesten (beszélgetős fórum)
Szia!
A nogyogyasz.hu oldalon össze van gyűjtve nagyon sok női (és nem női :) ) nőgyógyász, mint megbízható, profi szakemberek. Véleményekkel, értékelésekkel, rövid leírásokkal. NÉzz körül ott, biztosan találsz neked megfelelő orvost!
Dr. Nyéki Boldizsár!!!!
Én csak Őt ajánlom!
Nagyon jó szakember, nagyon emberi orvos!!!!
Kedves Christina! Nem tudom, találtál-e már orvost. Dr. Gozár Tamást tudom Neked ajánlani. Meddőségi centrumból kerültem hozzá, nagyon profi, jó nőgyógyász. Novemberben kezdtem el hozzá járni, most 7 hetes kismami vagyok, úgyhogy nem hiába mondom, hogy jó!
Magánrendelése van csak, de nem annyira vészes az ára. Megéri mindenképp!
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha valaki tud....bejelentkeztem egy dokihoz Budapesten 2 hete, viszont nem emlékszek a nevére és sajnos a pontos címre sem. Magándoki, a 3-as metró vonalán van, az Örs vezér tér környékén van, egy nő nőgyógyász is rendel a rendelőben. Egy szép családiházban van a rendelő, valaki esetleg a doki nevét?
Szia!
Érdeklődnék találtál-e orvost a Jahn Ferencben és ha igen akkor mi a tapasztalatod.Én most vagyok a 21. héten és erősen orvosváltáson gondolkozom...
Szia!
Én is a Jahn Ferenc kórházba járok, dr. Kollár Zoltánhoz. Tudom ajánlani, nagyon rendes!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!Eddig magánrendelésére jártam egy keresztúri dokinak, de nem sok jót olvasok és hallok róla a szülés területén.Szeretnék a babavárásnak egy kivizsgálással elébe menni, amihez most a "megfelelő" orvost keresem.Ezért érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalata. A Jahn Ferencet szeretném mindenképp előtérbe helyezni, mert oda tartozunk, és a szülészetről sok jót olvastam itt. Segítsetek kérlek,hogy ki az akit ajánlotok és melyik sztkban lehet a rendelésére menni(a korábbi tapasztalataim miatt nem szeretnék fizetős magánrendelésre menni). Egyáltalán mehetek egy sztk-s rendelésre úgy, hogy más kerületbe "tartozom"? Sok jót olvastam Hartman Gábor és Makai Zsolt doktorokról.Illetve sokan említettétek, hogy érdemesebb szülésznőt választani, mint orvost. Hogy is működik ez? Köszönöm!Kata
Dr. Erdélyi Zsolt. Az Őrsön magánrendel is, és Kistarcsán a Kórházban is rendel.
Én akkor jártam hozzá, amikor még Fóton is rendelt az SZTK-ban, kedves, türelmes doki.
Sziasztok!
11 napja késik,de a tesztem negatív lett.Volt egy kis barnázásom még mikor meg kellett volna jönnie és annyi.Azért írok Nektek,mert nem vagyok megelégedve a nőgyógyászommal ráadásul most nincsen is itthon.Idén nyáron költöztünk Budapestre,így nem ismerek nagyon senkit,tudnátok segíteni hova tudnék elmenni aki jó is?Valamint nem szeretnék magánrendelőbe menni,elég a saját orvosomnak fizetni.
Írjatok neveket,véleményeket,telefonszámokat,ha megoldható.
Sziasztok! Én még messze állok a terhességtől, olyan nőnemű nőgyógyászt keresek Budapesten aki kedves, aranyos, és nyugodtan fordulhatok hozzá kínos panaszokkal, mint kellemetlen szagú barna folyás és visszatérő alhasi fájdalom, és nem kezd el letorkolni, hogy 3 éve nem voltam szűrésen meg ilyesmi, hanem a jelen problémára koncentrál. Lehet magán rendelés is, de azért megfizethető legyen a vizsgálat. Ha valaki tud ajánlani egy jó doktornőt, küldjön légyszi nevet, címet és telefon számot.
Előre is köszönöm szépen!
Dr. Kocsis Éva, Szent Teréz Magánrendelő; munkahely: Szent Imre Kórház.
Két gyermeket szültem nála, nagyon jó nőgyógyász, melegen ajánlom..:)
Nekem ami különösen szimpatikus benne, elsősorban ezért is választottam őt, hogy egyáltalán nem csinál abortuszokat (tehát nem gyilkol azokkal a kezekkel, amivel engem vizsgál, vagy a gyermekem születésénél segédkezik..:S)
Én 3 gyermekemből kettőt ott szültem és nagyon jó volt!Az én dokim nagyon nyugodt és mindent elmagyaráz és mint írtam bármikor lehet hívni.De van Neki egy kis fanyar humora amit nem mindenki szeret.Nekem bejött.Én nagyon megyszerettem és nem csak a terhesség alatt járok hozzá hanem most is.
Nagyon körültekintő és mindenre oda figyel.Az hogy hányszor kell dokihoz menni nagyon változó.Függ a terhességtől is.
Jó buta kérdéseknek tűnhet amiket felteszek...de valahol el kell kezdenem:)Sorryyyy:)
Pest megyei vagyok,Budapesten a XI.kerület az szuper,de a távolabbiak is szóba jöhetnek...:)
További ajánlott fórumok:
- Olyan nőgyógyászt keresek Budapesten akinél lehet választani a császárt!
- Ki tud Budapesten jó női nőgyógyászt?
- Tudtok ajánlani Budapesten olyan nőgyógyászt, aki foglalkozik az implanon behelyezésével?
- Megfelelő nőgyógyászt keresek Budapesten. Ajánlanátok?
- Tudnátok ajánlani nekem jó női nőgyógyászt Budapesten?
- Tudtok segíteni? Lehetőleg női nőgyógyászt keresek Budapesten, aki foglalkozik menopauza utáni panaszokkal is.Köszi!