Futás helyett mi a legjobb mozgás fogyás elérésére? (beszélgetés)
Otthoni torna dvd-k esetleg? Péntek Enikő Kardió-intervall edzései,és Zóna erősítő blokkjai nagyon jók.De vannak más edzők is RR,Czanik Balázs. Ezeket csak 1x kell megvenni és annyit tornázol rá amennyit akarsz.És mindenképpen csökkenteni kell a bevitelt,a fogyáshoz kalóriadeficit kell.Ez megvolt a konditeremmel,de miután lejárt a bérleted,valamit tenni kellett volna még,hogy tovább csökkenjen a súlyod,és ehhez csökkenteni kellett volna bevitt kalóriákat.
Táplálkozás+ mozgás.Ez a kulcs.Enélkül csak szélmalomharcot fogsz vívni.
Én is gyűlölök futni.
Nekem ami nagyon bejött, az a step aerobic. Bár írtad hogy most nem tudsz edzőterembe járni, de szerintem step aerobic programot is le lehet tölteni a netről, illetve step padot is be tudsz szerezni esetleg használtan olcsóbban, vagy csinálhatod anélkül is. A step aerobic élvezetes. Illetve bejött még a Norbi-féle kick box aerobic is, aminek a végén tai chi gyakorlat van, na azt nagyon élveztem! Ajánlom!
hátsó fertályra kifejezetten jó a lépcsőzés! :)
Sok sikert! :)
inkább maradok a lépcsőzésnél meg az ugrálókötelezésnél... az úszás meg a bicaj nem az én asztalom sajnos.. :((
egyébként a combom, a hátsóm, a tomporom gömbölyödött és van egy kis pocak is.. sajna :$$$
köszi mindenkinek a tanácsokat!!!! *-*
az ugráló kötelezés nagyon jó, és hatásos.
Kg-ban nem sok az a súly, kérdés, h milyen az eloszlása a testeden.
Bicajozni lehet még
lehet nem vagy kövér max feszesítened kellene.Barátnőm napi 1,5 órát tornázik,szalaggal.de jó szerintem az aerobik,vagy zumba,úszás,gyors gyaloglás,biciklizés,fegyencedzés,egyéb kardio edzés.
Futni erdőben isteni,persze nem mindenkinek van lehetősége.Biciklizni is itt célszerű.Sokkal puhább a talaj,mellé ott a táj.
vagy youtube-n találsz rengeteg edzés videót,külön minden testrészre.
Sok nagyon??????
Ne haragudj,szerintem,kezd azzal,hogy elmész egy jó nevű ciciáterhez,aki elmagyarázza neked,mit tegyél,testkép zavar ellen!:D
Szóval 156 cm vagyok és 56,5 kg. (SOK nagyon!) Kaptam még januárban egy kondibérletet a páromtól, amit ki is használtam. Hónap végére lefogytam 54,5 kg-ra, amire sikeresen a mozgás leállásának köszönhetően vissza is híztam...
Sajnos most nem engedhetem meg,hogy kondiba menjek, addig inkább terepen mozognék. A gond az, hogy futni nem tudok.. Próbáltam, hosszabb rövidebb távokat is, kocogva-gyorsan, mindegyhogy, de egyszerűen nem megy. Több módszert is próbáltam.. :(
Gondoltam elmegyek lépcsőzni vagy ugrálókötelezek.. Igazából 4-5 kilót szeretnék leadni. Mit tegyek a helyes étrend mellett ahhoz, hogy lefogyjak, lehetőleg futás mellőzésével?
Még milyen mozgásokat tudnátok ajánlani ami hamar segít?
További ajánlott fórumok:
- Nagy fenék ellen milyen mozgás a legjobb?
- Milyen hajápoló házi kutyulékokat ismertek? (Töredezésre, szárazságra,puha,sejmes hatás elérésére?)
- Hallottatok már arról a módszerről ami elítéli a hosszú 40 perces tornákat, helyette azt tanácsolja, hogy napi 10-15 perc intenzív mozgás?
- Narancsbőr csökkentésére, eltüntetésére, milyen mozgásformák a legjobbak?
- A könyvjelzősor alá települt valami kereső és egyéb oldalak gyors elérésére alkalmas, de nekem szükségtelen csík, hogyan lehet eltüntetni?
- Immunerősítésre melyik a legjobb mozgás?