Füstölt kolbászos, káposztás tészta recept
50 perc
A Füstölt kolbászos, káposztás tészta hozzávalói:
1 fej vöröshagyma
0,5 kg savanyú káposzta
0,5 füstölt kolbász (vegyesen csemege és csípős)
1 evőkanál mustár,
1kg kocka tészta (8 tojásos)
0,2 dl olaj
A Füstölt kolbászos, káposztás tészta elkészítési módja:
Szóval ez egy igazi magyaros , leginkább férfiaknak való étel. Bár Én is imádom! Az olajat felhevíted a felkockázott hagymát, megpárolod. Hozzáadod a kolbászt, aminek a zsírjából fog kifőni. Hozzáadod a lecsepegtetett, és apróra vágott káposztát. Ezt az egészet párolod , majd egy kicsit pirítod. Amikor már majdnem kész jöhet egy kis mustár. Különösebb fűszerezés nem kell , mert a kolbi kellemes ízt ad! A tésztát szokásos módon kifőződ. Tálalásán a tányérra tésztát halmozol , majd a kolbis káposztát. Én még reszelt sajtot teszek rá! Gyors kiadós, de nem épp reform!
Másnap is fogyasztható!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: milka851, 2014. jan. 12. 18:39
A füstölt kolbászos, káposztás tészta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.