Fundamenta erre is felhasználható? (tudásbázis)
Aki teheti kerülje el őket. Alig jutottam a pénzemhez.
Egy kálvária volt mire kifizettek. SZÁNALMAS egy cég.
A volt bérlőinknek olyan volt, amit fuggolegesbebe fel lehetett hajtani. Tudták, hogy járok futni, így ennek ürügyén kipróbáltam, bár igazából csak azt akartam tudni nem zajos-e, nem zavarják-e az alattuk lakókat. Teljesen jól elnyelte a hangokat.
Azt nem tudom, mennyit költöttek rá.
Jaj, de utálom ezt a szót: "okosba".
Mintha a törvénykövető állampolgár csökött agyú lenne. Mintha a csalás és a paragrafusok megkerülése lenne az értelmes megoldás.
Fülhallgatót már felfedezték.:)
Kifogásokat is lehet találni.
A jó Padok, amik az edzőtermekben vannak azok tényleg jók. Viszont drágák és nagy helyet foglalnak. Bár ez csak pénztárca meg szabad négyzetméter kérdése.
Nekem padon sose ment a futás, amúgy meg az a hobbim :)
Egy jó pad nem dübörög.
Én télen, mikor bent futottam, kicsaptam magam elé a nyelv könyvet, és szavakat magoltam.
Ha valakinek unalmas a futás, szerintem kint és bent is unja.
Futópadot szerintem a Szép kártya szabadidőre tudsz vásárolni vagy az egészségpénztárra.
(ha van ezeken annyi megtakarításod)
Arra lehet felhasznalni, ami elvileg nem mozdithato. Pl beepitett szekreny, beepitett konyhabutor, napelem...
Futopadot tuti nem fogadjak el.
Sziasztok!
Novemberben jár le a lakás takarékunk, és abból tervezzük berendezni az új otthonunkat is. Már egy ideje tervezek egy futópadot. Gyűjtögetek is rá. Vajon erre is fel lehet használni a fundamentát?
További ajánlott fórumok:
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Van alföldi felhasználó közöttünk?
- Mik azok a bevált pózok, technikák ötletek, tippek amiket felhasználva ki lehet elégíteni egy nőt!(akár többszöris)
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?