Füge diéta! (beszélgetés)
Ezért is lehet enni. De nem orrba-szájba.:)És nem csak azt.
Megjött a kedvem a fügéhez, meg a dinnyéhez. De nincs otthon egyik sem.:( Lassan ebédidő.
Rengeteg fügénk terem,és egész nyáron kilószám eszem.
Semmi bajom nincs tőle,és amikor a 90 napos diétát csináltam,reggeltől délig csak fügét ettem,és fogytam rendesen.
10 dkg friss füge kalória tartalma 60, megnéztem a tápanyagtáblázatban.
Nem csinál hasmenést sem,és rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.
Szia!
Fuge dietarol nem is hallottam, mert szerintem nincs is ilyen. Ne fogj bele, mert nem fogyni, hanem hizni fogsz tole. Rengeteg ch-t tartalmaz. Nem kell minden jol hangzo dietanak bedolni, mert legtobbszor pont az ellenkezojet eri el az ember.
Inkabb egyel sok zoldseget, salatakat, azok egeszsegesek es fogyasztanak is.
Az is mindig van itthon! Dinnye... Imádom, és nagyon kevés a kalória tartalma...
Nem próbálom meg! Vártam, hogy szerintetek milyen lenne... Hát... Akkor marad a dinnye... :D
Nem. :) Én is szeretem a fügét. Sokat azért ebből se egyél, mert az is ottmarad a fenekeden.:)
Egyél rendszeresen, és számold ki, mennyit. Nekem ami be van állítva energia mennyiség a napra, az pont elég. Néha még sok is. A fügében nincs annyi fehérje, amennyire szükséged lenne. Szénhidrát az meg dögivel! :) Ha csak azt eszed, nem lesz jobb. De tényleg nagyon finom!
szia
nem próbáltam a diétát de nekünk is van füge és én is imádom
szerintem érdemes belefogni
írd be a googleba hogy füge és ott megtalálsz róla mindent: vitamin, kalória stb
Bocsánat! Nem fagyasztana, hanem FOGYASZTANA! :D
Nah meg a helyesírási és fogalmazási hiba miatt is elnézést! :D
Sziasztok!
Elkezdtem egy ideje fogyizni, de mindig mindig alább hagyott a lelkesedésem! Tornázni is minden nap csináltam, de jött az életemben egy mélypont, és abbahagytam mindent... Most feltámadtam hamvaimból, és újra minden oké!
Van fügebokrunk itthon, amin rengetek a sok és finom füge! Kíváncsi vagyok, hogy fagyasztana-e engem... 0-ás vércsoportom van, és azt írták igen!
Valamelyikőtök próbálta már? Én meg tudnám csinálni hogy egy-egy étkezést fügével helyettesítek, mert engem nagyon laktat, és élvezném...
Nos tehát szerintetek érdemes lenne fügediétába fogni? Ti próbáltátok már?