Fruzsi születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Fruzsi születése
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a dicséretet és a gratulációt.
A Fruzsina nevet a párom választott. :)
Csabán szültem. A dokim: Maczó Norbert volt,teljesen meg voltam/vagyok vele elégedve.
Elmentem egy Ökonet-es felmérésre. Ahol felmérték egy kis szerkezettel a szervezetem állapotát. Megnézték hogy nincs-e Candida gombám, ami szintén gátolja a teherbe esést. A vizsgálat( Ami 2 éve került 4500 Ft-ba) eredményéből a hölgy elmondta hogy Ő milyen tablettát ajánl.3 féle bogyót szedtem. Ezek összesen 12-15 ezer között volt a 3 féle. Nem kevés,de ezek szerint hatásos volt. Decemberben elkezdtem,először jól kitisztított a bélrendszeremet,majd helyreállította a mensesem. Miután kiderült hogy kismama vagyok,onnantól kezdve napi 2 alkalommal ittam egy must izű Vital-Fruit nevű italt. Egészen a terhesség végéig.
Röviden ennyi. Ha valaki esetleg még több részletet szeretne tudni az írjon. Ha tudok szívesen segítek
Ui: Nem árt a párotoknak sem ez a vizsgálat,mert ő is lehet Candida gombás.
GRATULÁLOK!GYÖNYÖRŰ A KISLÁNYOTOK.TUDOM MILYEN AZ MIKOR AZ EMBER MINDEN HÓNAPBAN AZT GONDOLJA JÖN A BABA.ÉN TÖBB MINT 4-ÉVE VAGYOK ÍGY MINDEN HÓNAPBAN,MERT NEKEM IS MENSES ZAVAROM VAN ,MINDIG KÉSIK.HA LEHETSÉGES KÉRLEK ÍRD MEG MILYEN TEA KÚRÁD VOLT,ÉN IS MEGCSINÁLNÁM.KÖSZÖNÖM.
SOK-SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!
Szia! Gratulálok én is :D
ha jól láttam a képen akkor Békéscsabán szültél. Igaz? Én Gyulán,mert oda tartozunk,de ismerem a csabai dokikat is hírből. Kinél szültél?
Szia,
gratulálok a Kistündérhez.
Nagyon jól viselted,bátor csaj vagy,ügyes voltál:)
Akkor lassan gondolkodtok a kistesókon is?:)
Ugrás a teljes írásra: Fruzsi születése
További ajánlott fórumok:
- Daniella születése
- Tudod mi történt születésed napján a nagyvilágban?
- Emma születése - klasszikus szüléstörténet "happy end" nélkül
- Emlékszel a születésed pillanatára vagy amikor még magzat voltál?
- Baba születése után ennyi bruttó bérre mennyi juttatást kapnék?
- Első baba születése után változott valami köztetek?