Hogyan lehetne frappánsan kivitelezni, hogy én vagyok az ajándéka? (beszélgetés)
Vagy...
Pontosan.
Ha akarná, akkor lépne valamit. Ha meg nem teszi, akkor vagy egy p.cs vagy nem is érdekli a FI.
A franc teperne egy pasi után, ha ő nem teszi meg.
Szerencsére.
Sosem szerettem az olyan embereket, akik képtelen egyedül dönteni valamiről, normálisan elmondani/megvalósítani valamit.
Tudom, manapság nem divat a korrektség, hanem inkább a praktikázás/hazudozás/lehúzás a menő.
Az itt ajánlott rózsaszínbe csomagolt, felfújt praktikák helyett, meg lehetne ezt oldani máshogy.
Ha valaki unalmas, akkor ettől sem lesz szórakoztatóbb és izgalmasabb.
Masnit rakni magára? Hát a fene bohóckodna, így...
Fi!
Mi van, ha ő nem is akar téged?
Ha enni akartok, miért nem lehet ebédelni vagy kávézni napközben ? Alig ismered ezt a férfit. Miért kellene a lakásodra hívni ? Én biztos,hogy nem tenném !
Az természetes, hogy kedves hozzád , akivel ismerkedsz. De nem kell rögtön teljesíteni az óhaját !!!
A piros szalag masnival szerintem is jó ötlet, mondjuk a csuklódon. Esetleg valamit ráírhatsz otthon, pl. "reménykedni lehet...a jövőben ". Csak akkor látná a szöveget, mikor kibontja a masnit.
Amúgy meg, eleve nem viszünk otthonra olyan pasit vacsira, akinek még ahhoz van megerősítésre szüksége, hogy egyáltalán nyitott vagy egy kapcsolatra.
Lakás=szex. Főleg, ha a te ötleted.
Pont ezen járt az agyam, csak hogy félre-érthető ne legyen, nem a derekára, hanem a nyakára kötve a piros masnit, egy kissé oldalra csúsztatva. Széles piros szalag, vagy egy keskenyebb piros sál!
Ha a derekára köti, még azt gondolja, hogy a ruhából is bontsa ki...
Nő vagy, vagy pasi?
Ha pasi, eccerűen" kérd meg a kezét, ha meg nő: mondd, hogy oké és rendben, a feleséged leszek.
Szerintem nagyon meglepő lesz.
További ajánlott fórumok:
- Házilag kézmosó folyadék/érintés nélküli kézmosó, hogyan lehetne kivitelezni?
- Tudtok alternatív/otthon kivitelezhető megoldást betét helyett?
- Második találkozásnál szeretném ezt kivitelezni...
- Hogy válaszolsz frappánsan a "Hogy vagy? Mi van veled?" kérdésre, ha nincs mondanivalód?
- Hogyan mondjam el viccesen, frappánsan, kedvesen, hogy tetszik nekem?
- ECDL tanfolyam 2 hónap alatt, kivitelezhető?