Házilag kézmosó folyadék/érintés nélküli kézmosó, hogyan lehetne kivitelezni? (tudásbázis kérdés)
Szóval mindent találjunk ki helyetted.
Az igazi feltaláló maga kísérletezi ki a legjobb összetételt, az arányokat, még a színt is. :D
Tudod ugye, hogy a fertőtlenített kezed szinte azonnal tele lesz a levegőben levő bacikkal? Csak szárazabb lesz a kezed bőre.
Azaz: amit a meleg víz és a szappan nem visz le, az maradhat. Persze kivéve, ha mégis agysebész vagy. De a bemosakodás után már nem tudod megnézni a Hoxát, sorry. :D
hamyka, mitől lettél hirtelen ilyen környezettudatos?????
és miért kell, hogy fertőtlenítsen?
vigyázz, a mosóport is le kell cserélni ökora, mert csak akkor teljes az összkép! :))
" ökó vízmelegítő "?
Nálunk van!
Kék müanyaghordó, kb 200 l - es. A fúrt kútról töltjük, a " Liszi " melegíti fel.
Ha kb 50 l - nyi van benne, töltjük fel. Persze a szivattyú villanyos áramval müxik. A hordóból egy sima csap megnyitásával jön a víz. És lehet zuhanyozni. Férjem tett a csapra egy locsoló kanna rózsát..
Nem ellopni az ötletet. ;)
Van ahol " vas " és fekete a hordó.
há ezen nagyot derültem :DD xxxddd
naaa segíthetnétek igazán!!
azt is szeretném ha jo illatos lenne a kezem kézmosás után, szal az alapja ez a moso szappan lenne :D
és mint montam hozzá gyogy növényeket, és illo olajat :D
tudtok ajánlani valakit akinél lehet olcson gyogynövényeket szerezni és illo olajat??
tehát:
illatos is legyen a kezem de fertötlenítsen is,és teljesen ökos legyen :DDDD
vagy van egy jobb
most már ugyis minden baci tud magyarul, ugye a reklámban is beszélnek, szal a csaphoz mész éssssss
megkéred őket legyenek szívesek távozni a kezedről a mosdó irányába
legbióbb, és nem érintős?:D
megvárod míg esik:D
Egyszerűbb lenne, ha kiírnál egy újabb fórumot, hogy kell mosószappant készíteni, kérdéssel :)
talán van még kis hazánkan olyan, aki főz és megosztja Veled a nagy titkot :D
Disznózsír, trisó meg mész?
Isten az atyám, nem lopom el az ötletedet.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok alternatív/otthon kivitelezhető megoldást betét helyett?
- Hogyan lehetne frappánsan kivitelezni, hogy én vagyok az ajándéka?
- Második találkozásnál szeretném ezt kivitelezni...
- ECDL tanfolyam 2 hónap alatt, kivitelezhető?
- Akril kád beépítését hogyan kell kivitelezni?
- Rosszul kivitelezett hangszigetelés?