Főtt perec recept

A Főtt perec hozzávalói:
10 db tojás,
1 kávéskanál só,
1 dió nagyságú zsír/margarin,
30 szem sacharin kevés vízben feloldva,
annyi liszt, amennyit felvesz.


A Főtt perec elkészítési módja:
Könnyű tésztát gyúrunk. Húsdarálón háromszor átdaráljuk. Apró pereceket formálunk, forró vízben kifőzzük, majd tepsibe téve rózsaszínűre sütjük. A sütő ajtaját 10 percig nem szabad kinyitni!!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A főtt perec elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook