Fogyókúra partner kerestetik! (beszélgetés)
Sziasztok!
Fogyókúrapartnert keresek, elsősorban azért, hogy motiváljuk egymást. Nem muszáj ugyanazzal a módszerrel diétázni, ugyanabban az ütemben haladni, csak legyen kihez fordulnunk amikor ránkjön a falási roham... Gondolom tudjátok miről beszélek. És hogy betartottuk-e, amit aznapra kiírtunk... Ha valakit érdekel, kérem jelezze!
Köszönöm:
annie79
Sziasztok!
Csatlakoznék a fogyókúrátokhoz! De hogyan? Melyik leggyorsabb és leghatásosabb? Sokszor fogyókúráztam már és 10 kg körül mindig sikerült is. De már nem megy... Sanyargatom magam, szénhidrátot ritkán eszem,gyümölcsön joghurton,paradicsomon, parizeren élek.Hétvégén leves,sült húsok zöldséggel,főzelékek Norbi liszttel sűrítve.1 hónap alatt 1 kg. Eszem egy fagyit és másnap máris 50 dkg visszajön.Elkeserítő.Adjatok hasznos tanácsot!!!
Nem határoz semmit a kv.Ha eddig nem ittad ne tedd.
Sok vizet kell inni az telit és nem bírsz annyit enni:-)
Pont így érzem most én is, eddig szépen betartottam mindent, nem is hiányoztak a "tiltott" dolgok, hiába ették mellettem a fiaim. Most meg az elmúlt héten belém szállt a kisördög és nem tudtam megálljt parancsolni. Elmaradtak a rendszeres mozgások is, de mától bekeményítek!!! Tegnap már lenyomtam az Aerobzónát+20 perc Réka hasat+20perc popsit!
Sikerülni fog!!!
sziasztok!
Én tegnap kezdtem a fogyókúrát,ma még tartom magam.165 cm és 75 kg vagyok,3 éve szültem.Már csak az lebeg a szemem előtt,hogy szeretnék megint bikinit felvenni.Szülés előtt 62 kg voltam és még akkor mondta a férjem,hogy jó lenne,ha vékonyabb lennék...most már visszasírjuk a 62 kilómat.Próbálok kevés kalóriát bevinni,napi többszöri étkezéssel és napi? futással.Örülnék,ha valaki bíztatna.Köszi előre is.Kriszti
én 7-8 kilót szeretnék leadni,de ezt a legnehezebb főleg az én koromban.nekem már a hormonok is bekavarnak,a hoodia sprét használom az arra jó hogy nem kívánom az édességet és kicsit csökkenti az étvágyat.tornázom is szinte minden nap,van hogy csak kardiózok minden második nap erobik.tuti recept nincs de az életmódváltás az ami eddig nekem igazán segí
tett(bár akkor még fiatalabb voltam)
még én is kb. 18-at szeretnék, és akkor úgy meglenne a 30 összesen :)
messze van még, de kitartó leszek, elhatároztam
mondhatjuk, hogy drasztikus volt az életmódváltás, hiszen február 17-e előtt amit értem, ettem, annyit, amennyit csak bírtam, zabáltam éjjel, zabáltam nappal... sajnos akkor is ettem, ha nem voltam éhes, nem is éreztem sosem, hogy éhes lennék... sokszor este 10-kor, 11-kor rendeltünk pizzát, vagy a nonstop hamburgerestől... annyi kalóriát magamba tömtem, hogy az valami elképesztő... reggeli gyanánt a sarki boltban vettem vagy fél kiló fornettit, de édeset, sósat egyaránt, finom tejecskével öblítettem le, ez már kezdésnek is több, mint egy napi kaja, jóval több.
és aztán egyszer csak elhatároztam, hogy ez így nem mehet tovább, rámegy az egészségem, meg különben is.
az életmódváltásom abban áll, hogy reggelire fehérjeturmixot iszom és tejeskávét (néha ízesítem fruktózzal, néha nem), tízóraim általában egy alma (korábban azt beszéltem be magamnak, hogy én almát nem ehetek, mert savam lesz tőle, hát NINCS savam tőle, és nem ettől volt savam, hanem az éjszakai evészetektől meg a sok-sok finomított cucctól, gondolom én), szóval tízóraira egy alma, és nagyon jólesik. ebéd általában valamilyen húsféle valamilyen zöldséggel, és van, amikor leves is van, szeretem a raguleveseket, az egyszerű, zsenge zöldségleveseket, amiben van néha csirkemell is (ezeket mind magam készítem, mert szeretem tudni, hogy mi van az ételben), uzsonnára megint valami gyümölcs, vagy joghurt, vagy ebédmaradék, és a vacsora pedig fehérjeturmix megint
a mozgás: hetente háromszor, négyszer cardio, alakformáló és spinning
szia
én nagyon lassan haladok, az elején persze gyorsabban, de sokszor van stagnálás, ennek ellenére nem adom fel! :-)
valójában életmódot váltottam, eddig 12 kiló ment le, és persze a centik :)