Debreceni edzőpartner kerestetik (beszélgetés)
Szia Klariten!
Hol lenne Debrecenben a futás? :)
Mi zujs? Minden kinek van már edzőpartnere? Mert ha nincs, csinálhatjuk együtt! ;)
Ha kell egy kis noszogatás, egy kis "seggberúgás", egy kis kihívás, mert ezek kellenek nekem is :) akkor rajat! JÖN A NYÁR!!!! :)
Szia!
Jó lenne tényleg, ha tudnánk együtt menni! Bár most megint máshová kell csoportosítsam az anyagiakat... :( Itthon DVD-ézgetek Alexandrára meg Pilates-em van.
Októberben szerintem már ki tudom szorítani magamból a bérlet árát, télen meg amúgy is jobban járogatok a termekbe. Szerintem a Csapón pont jó lesz nekünk. A thai-bo nekem nagyon erős volt, kifeküdtem 15 perc után. A sima zsírégetők, step, dance, alakformálók jöttek be.
Szóval, szerintem beszéljünk majd párszor, hogy ismerkedjünk. Melyik topicban vagy leginkább?
Én leszoktam a hoxa-ról mostanában (bocsi), meg a nyár engem mindig messze üldöz a négy faltól és a számítógéptől, úgyhogy azért írtam most is ilyen későn. Remélem, azért még tudunk beszélni.
Üdv, és nagyon örülök,
sita
szemtelenség talán,de az én adatlapomon a csinosabbik lány ő...ugye nem haragszol meg érte?
ő itt van én pedig a 100 as fórumban:-((
Bocsi hogy közbeszólok,de szerintem csini és kedves,aranyos lány...nem vagyunk mi véletlenül rokonok?Bocsi a zaklatásért...puszi
de adnék én vagy 15 kilót.....
Sziasztok!
Én is debreceni vagyok és én is a Csapóra jártam télen, igaz én fitnessre, nem aerobikra. (Lilla lehet, hogy találkoztunk is?) Most a futást szeretném újra kezdeni. Kint a szabadban. Valaki nem társul?
één nagyon szívesen : )))) Ha még áll az alku
Télen jártam a Csapó utcára (felteszem h debreceni vagy) thai-bora meg ilyesmikre, és nagyon jó volt, fogytam vele : ))) Szeretnék menni, de nem egyedül, tehát ha érdekel, írj
Sziasztok!
Debrecenben keresek edzőpartnert, így csak jobban megy a mozgás, ha van aki unszoljon! :)
Én elsősorban aerobikra gondoltam, de nem vetem meg a biciklizést, van görkorim, a futással már vannak fenntartásaim, de még talán az is lehet :) Esetleg a közös otthoni dvd-re tornázás is jó lehet.
26 éves vagyok, kb. 10 kiló felesleggel. Szóval van valakinek kedve csatlakozni?
Üdv, sita