Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Én is próbáltam levelezni itt. Illetve valaki kezdeményezte, én meg örömmel fogadtam.
Nálam az történik ha idegennel levelezek, hogy néhány levélváltás után elfogy az a téma ami mindkettőnket érdekel. Talán ha időnként találkozni is lehetne, jobban beleláthatnánk egymás életébe, könnyebb lenne.
Hát igen,sajnos ez így igaz;viszont akkor ebben az esetben
tényleg lemondhatunk az ismerkedésről,mert ugye sose
tudhatjuk a másik milyen szándékkal teszi.Nem tehetünk mást mint bízunk a másikban,abban hogy neki is tisztességesek a szándékai.
Hát ez az!
Még személyesen megismert emberekben is csalódhatunk. A neten, a másik gépnél meg végképp nem tudod ki az. Azt ír neked amit akar. Beszéltet, megismer, megismeri az körülményeidet, a bizalmadba férkőzik.
De mindenki maga dönti el, hogy milyen kockázatot vállal.
Biztosan hallottál már a kéretlen emailekről, ahol elég egy véletlen kattintás és már ki is adtad magad.
Na jó,de milyen az az óvatos?Teszem azt honnan tudjam mit
árulhatok el és mit nem?Attól tartok így nagyon nehéz és
szövevényes ismerkedni,sőt talán nem is nagyon lehet.
Akkor ezek szerint ebből következőleg minden levelezés sőt
továbbmegyek ismerkedés veszélyekkel jár.Vagyis ebből az
következik hogy fel kell adnunk mindenféle ismerkedést is?
Az internet veszélyeire nem is gondolsz?
Ismeretlen emberekkel megosztani bármit nagy kockázattal jár.
Na pont ezért nem kell ide mail címeket kiírni.
El lehet kezdeni egy levelezést itt a fórumban. Ha 20 levélváltás után is megvan az egymás iránti érdeklődés, szintén magánban lehet mail címet váltani. Nem bonyolult, viszont veszélytelen.
Sziasztok!
Szívesen beszélgetnék, leveleznék:)
Szép napot:)
Sziasztok,
Sarolta vagyok 21 éves erdélyből. Szívesen leveleznék valakivel, főleg nőkkel.
Én veled leveleznék szívesen,hiszen azt írtad régen
mennyire szeretted.Hát szerintem ha régen szerettél levelezni akkor most is kell szeretned,vagy nem?Lehet hogy már elmúlt ez a szerelem?Mindenesetre ha megadod a címedet
megbeszélhetjük és ha netán mégis lenne hozzá kedved akkor
még most is minden további nélkül levelezhetnénk,nem igaz?
Sziasztok!
10 éves kislányom keres levelezőtársat. Meséltem neki régen én mennyire szerettem és kedvet kapott aminek én nagyon örülök☺️ Ha valakinek a gyermeke ugyan így gondolja kérem írjon emailt és indulhat a barátkozás! szendy0523@gmail.com
Szerettem volna levelező társat találni itt. De lehetetlenség.
Ha valakivel el is kezdtünk beszélgetni függetlenül nő vagy férfi, idővel abbahagyták. Vissza olvasva a leveleket nagyon jó hangulatú kötetlen írások voltak.
Sajnálom itt tartósabb levelezőtársat sem lehet találni.
Sziasztok,Tünde vagyok. Nemsokára 46. Szívesen leveleznék korombeli nőkkel barátkozás céljából. Szeretem az állatokat és a természetet. Szabadidőmben netezni szoktam. Írjatok bátran. Esetleg Egri vagy Eger környékén lakó hölggyel lehetne később szervezni programot. tunde.111111@gmail.com
Üdv:Tünde
Sziasztok!33 éves vagyok.Szívesen leveleznék főként korombeliekkel.
Érdeklődési területeim:önképzés,kultúrák megismerése,moziba járás,tanulás.
e-mail címem:shelley.fekete@gmail.com
Kedeves Szofi!
Csányi Lóránd vagyok 33 éves gyengénlátó Miskolci és gyógynövény kertész fiú! Láttam a éevelezőtárs kerestetik oldalon hogy szívesen leveleznél én szívesen levelezek veled postai úton! A levelekre gyorsan válaszolok! Nekem az sem baj ha én kezdem a levelezést csak add meg a postacímed és elkezdem a levelezést! várom válaszod a csanyilorand@gmail.com email címre! Lóránd
Szia Szofi!
Én is.Add meg a címed s máris írok neked!Gábor