Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Sziasztok! @Józsibirka ebből most igen...
Sziasztok! Postai levelezőtársakat keresek. 42 éves mindenre nyitott vidám optimista kreatívkodást jövést-menést kedvelő informatikai cégnél dolgozó vak csajszi vagyok. Lányzók személyében fiúk már vannak:)))
ha szimpi voltam s szeretnél jobban megismerni írj privát üzenetet nekem s megbeszéljük a részleteket. Mindenkinek szép napokat napot. Ancsa
Tudod, a remény hal meg utoljára...Majd kiderül...
Szia. Igen, jól értelmezed. Senkire nem szeretném rá erőltetni magam és az elképzelésem,aki akar, írjon, én biztos hogy válaszolni fogok, ha lesz kinek...
Szia.
Értem.
Első körben leveleznél....s ha jol alakulnak az írásbeli dolgok, akkor akár több is lehetne...
Jól értelmeztem..?
Nem biztos, hogy erre a legalkalmasabb a hoxa. Sokan szórakozni jönnek csak ide..
Szia! Levelezni szeretnék egy olyan hölggyel, aki hosszú távon barátságot keres és esetleg ha úgy alakul,akkor annál többet is...De úgy látom hogy ez teljesen reménytelen...Éppen ezért is vagyok csak ritkán az oldalon...
Kedves Iringo 24!
Írtam neked ebben a hónapban két alkalommal,de nem kaptam választ,pedig nagyon vártam!
Üdv. ŐsziFalevél36
Kedves ŐsziFalevél!
Megtisztelő az ajánlatod! Valóban nagyon elenyésző az érdeklődés, ami gondolom a rohanó és zsúfolt életmód miatt is lehet. Átgondolom a jelenlegi lehetőségeimet és az e-mail címedre írok a napokban.
Iringó 🌻
Üdvözöllek szeretettel!
Ősidők óta szeretnék egy levelező-nő-társat!A hirdetésben fölötted vagyok. ŐsziFalevél36 Részleteket rólam találsz,
ha érdekel.Örülnék,ha válaszolnál-még a nemet is! Annyira nincs érdeklődés,hogy az már fáj!
A 2034.sz levelezőtárs keresőben ŐsziFalevél36 email címem hibás!!! A helyes cim:bdrsony@gmail.com! Ezen a címen várom 75-85 éves / évszámok eltérhetnek 55-87-/ hölgyek levelét!
Üdv mindenkinek!
Ha valakinek levelezni támad kedve...én is ezért vagyok itt.
Így💫
Elfelejtettek a csajszik/nők színvonalas levelet írni.
Szerintem ez nem mindenkire vonatkozik.
Szia.
Kit keresel?
Mit szeretnél?
Sziasztok! Tünde vagyok,45 múltam. Barátnőim nincsenek,levelezőtársam sincs most. Leginkább Heves megyei korombéli hölgyekkel leveleznék. Szeretem az állatokat és a természetet. Szeretek sétálni,netezni barátkozni. Egyenlőre ennyi,írjatok bátran. Üdv:Tünde tunde.111111@gmail.com
Szép napot Misa maci! Köszönöm,hogy jelet küldtél-kis időbe telt amíg megfejtettem a két szót-remélem jól,/de hát../ Ha ez a korodra vonatkozik,akkor az a válaszom,hogy
volt idő,amikor már előfordult, kb.8 év-ideig tartott és jól megértettük egymást -én voltam a pótnagypapája.Sok személyes,kalandos dolgot oldottunk meg,vagy csak egyszerűen irtunk valamit. Ha úgy gondolod,hogy megpróbálod,hogy megértjük egymást,kérlek írj egy keveset (vagy sokat) arról,hogy hogyan és hol élsz.Az én bemutatkozásomban benne van a lényeg,ha más is érdekel,kérdezz! Örülök,hogy volt benned merészség! Várlak a megadott e-mail cimemre is,ha az neked jobban megfelel. Szeretettel üdvözöllek: ŐsziFalevél36
80-as éveit élő férfi levelezőtársat keres! 75-85 éves /évszámok eltérhetnek/ hölgyek levelét várom- Őszi Falevél 36 névre, pluss37 barsony@gmail.com címre!
Velem levelezhetsz,de hát... Itt a címem,ide írhatsz:
mexico1968@freemail.hu
Bárkivel:) És aki szeretne, annak várom válaszát privátban.
Sziasztok! Nyitottság kreatívkodás olvasás nevetés infós cégnél dolgozás jellemez engem egy pesti 42 éves vak csajszit aki postai levelezőtársakat keres lányok személyében. Kor nem számít, mivel fiatalos a hozzállásom kijövök én bárkivel is. ha szimpi voltamprivát üziben egyeztessünk. Szép napokat
Kedves Heaven666!
Kivel? Mert így fogalmam sincs, hogy lenne-e kedvem😀
Szerintem aki itt van, mindenkinek van kedve levelezni vagy beszélgetni, gondolom azért keres levelezőtársat, de így elég nehéz eldönteni.
Iringó 🌻
" Egy könnycsepp gördül végig az arcomon...Ez azért van, mert hiányzol nagyon...Hiányod elfogadni soha nem tudom,de ha itt vagy a szívemben,az jó nagyon." Szeretnék ismerkedni korban hozzám illő hölgyekkel barátság céljából, amiből több is lehet a későbbiekben...47 éves vagyok. Magamról bővebben levélben annak,aki szeretne megismerni. Korábban már voltam itt,de a rossz tapasztalatok miatt töröltem magam...Ha most sem lesz szerencsém, akkor biztosan végleg törlöm magamat. Csak akkor írj, ha valóban szeretnél megismerni, nem pedig eltűnsz és a levelemre sem válaszolsz többé!Ha szórakozásból és unalomból írsz, akkor inkább dobd el a billentyűzetet,vagy a mobilodat jó messzire,hogy meg se találd ha eszedbe jutna hogy szórakozásból írnál nekem! Az ilyenekre nem vagyok vevő! Ha írsz és válaszolok és ha nem vagy hajlandó válaszolni,vagy folytatni a levelezést, akkor az volt az utolsó hogy írok! Én nem fogok könyörögni senkinek sem hogy írjon! Akkor inkább ne is írj, mert még egyedül is jobb,mint ha valaki csak szórakozik a másikkal! Ha csak ilyeneket találok itt,törölni fogom magam nagyon rövid időn belül!
Ahogy elnézem, Te is az vagy itt mindenki számára 😄
Ne add,mert nem vagyok rá kíváncsi és többé nem is fogok
rá reagálni!Számomra te nemlétező személy vagy.
Kérned sem kell, adom magamtól is 😂
Szívesen! 😂
Tőled nem kértem véleményt.
Szerintem visszaolvasta a régi írásaidat itt, és eme letaglózó stílusod elijesztette 😂
Mondd,ha szívesen levelezel velem és én megírtam hogy szívből örülök neki,megadtam a címemet is,akkor mégis
miért nem írsz?Hát mégse leveleznél velem szívesen?De
akkor miért írtad?Csak be akartál csapni mint mindenki?Én
papíron még szívesebben írnék neked,de amíg nem adod meg
a címed és nem írsz nekem addig nem tudok írni neked ugye.
További ajánlott fórumok: