Fogyókúra mostantól.... (beszélgetés)
25kg/12ho = az havi ~2kg, heti ~0.5kg. sztem ez nagyon keves es nagyon hosszura nyujtod. ha 90 nap sok volt akkor 365 meginkabb az lesz. probald meg gyorsabban, het 1-1.5kg-al. egyreszt a gyorsabb fogyas jobban megmarad, masreszt a "szenvedes" is rovidebb, harmadreszt ha latod es kezzelfoghato az eredmeny akkor motival is.
modszer meg baromi egyszeru, keveset kell enni, azt meg egeszsegesebben (szokasos duma, cukor feherliszt, rejtett cukrokat tartalmazo dolgok kerulendok). mozgas se art, de a legfontosabb az onuralom. ezen all vagy bukik (ahogy mondjak fejben dol el).
remélem!
Annyira drága lett a kondibérlet, oda most nem tudok járni:( ráadásul nincs is olyan ugrálós aerobic óra... csak spinning, step aerobic, amin egyszer vltam, de annyira hülyén éreztem magam. Egyáltalán nem tudtam megcsinálni amit a lány mutatott... csak ugrabugráltam, mint egy idióta.
Muszáj otthon megoldanom....
remélem belejövök
mert néha úgy érzem magam mint egy 80 éves öreg néni
ropogok mindenhol, meg nehéz mozogni:(
na tegnap nem jött össze a torna este, mert nagyon görcsölt a gyomrom. ettem egy kis főtt krumplit, ma későn érek haza, de lehet majd még belefér.
Viszont a tegnapelőtti kis mozgás megtette hatását, mert izomlázam van. Ugye nem szoktam még meg:)
tudom.:(
Olyan jó volt párommal kicsit tornázni. Annyira aranyos, ahogy akar nekem segíteni. 1 évem van még kb, mert mire lekerül a fogszabályzó le akarok fogyni!!!
kb 4-5 éve egyszer 20 kg -ot fogytam!
Joghurtot ettem, meg műzlit (amiket sajnos már nem ehetek már a tejérzékenység miatt) és hetente egyszer, kétszer jártam úszni. Akkor nagyon jó volt. 52 kg(!) voltam. Most megint 72-73 között ingadozok. Jövő havi fizuból, meg veszek egy rendes mérleget, mert ami otthon van az nagyon vacak már.
nem kívánok semmit
max kekszet szoktam csipegetni
mostanában többször eszek gyümölcsöt. vacsi helyett, inkább megeszek egy almát vagy körtét.
Napközben nem nagyon eszek.
Bennem is megvan ez az ugysem fog sikerulni, de ha masnak sikerul akkor nekunk miert ne menne? Agyban kell eldonteni. A torna nekem sem jon ossze minden nap, de amikor csak lehet tornazok, sokszor kisebb nagyobb kifogasoakt keresek es utanna meg is banom.
Dietaval, hogy allsz?
köszönöm megvagyok!:D
Sajnos ez a mindennapi tornázás nem nagyon jön össze, igazából azért is nem nagyon kezdek bele, mert valamiért az van bennem, hogy úgyse sikerül, nem tudom miért...
pedig magától nem fog eltünni a felesleg...
Olvasom a naplód!:D:D:D
Csak így tovább!
Te hogy vagy?
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!