Fogyni jelentősebb mozgás nélkül? (beszélgetős fórum)
Szia! Tapasztalatból mondom, hogy mozgás nélkül is lehet fogyni a megfelelő étrenddel, persze, tornával szebb és gyorsabb lesz az eredmény.
Méregtelenítés és fogyás egyszerre, éhezés nélkül - na, ez a Testkontroll. :-) Elolvastam a diétádat, ebből a szempontból majdnem tökéletes, csak a gyümölcsöt, gyümölcslevet nem lenne szabad mással keverni, ugyanis akkor nem szívódnak fel olyan hatékonyan, hanem elkezdenek erjedni a gyomrodban és lassítják az emésztést, meg egy csomó értékes tápanyaghoz nem jut hozzá a szervezeted. Vagyis a délelőtti gyümölcsödhöz nem kéne puffasztott rizst enned, inkább elrakhatnád az adagodat délutánra. És szerintem jól sejted, a fogyásod egyik hátráltatója lehet az almalé-zöldséglé keverék; ha külön tudnád szedni, hogy az almalevet délelőtt igyad, a "gyümölcsös" időszakban, a spenót- vagy répalevet pedig délután, mondjuk, uzsonnára a puffasztott rizs mellé, vagy csak úgy magában, akkor sokat tehetnél az egészségedért meg az alakodért is.
Egy idő után már nehezen megy a fogyás, mert a szervezet hozzászokik a kevés táplálékhoz.
Ezért kell néha fogyókúra közben is olyan napokat tartani, amikor normálisan eszel és utána megint fogyózni, így újra beindul.
Ez igaz!
A kcal számlálása csak egy dolog. Emellett van egy napi fehérje, zsír és szénhidrát mennyiség amit azért el kell fogyasztani. A fogyókúra nem azt jelenti,h éhezel és sanyargatod magad. Lehet ezt csinálni de a testedet nem tudod becsapni.
Szia, szomorúan olvasom a betegségedet, de:
"Az edzettebb, fittebb SM-betegek sokkal jobb eredményeket mutattak fel a kognitív teszteken, mint a kevésbé fitt társaik – ez az eredménye az Ohio-i Egyetem és más intézmények közös kutatásának. Az erről szóló tanulmány szerzője, Prakash professzor szerint az aerob jellegű mozgásnak védő hatása van az SM által leginkább veszélyeztetett agyterületekre."
A fehérjét a betegséged miatt kellett elhagyni? Mert ha nem azért akkor semmi értelme nincs..
miert kellett elhagynod a feherjeket? ha a kaloriabevitelt nem csokkented, akkor nem fogsz fogyni, barmit eszel. ha kevesebb kaloriat eszel, mint amennyit felhasznalsz, de nem fogysz, akkor nezesd meg magad orvossal
gyakran tulbecsulik azt, hogy mennyi kaloria kell, es alabecsulik azt, amennyit megettek :) ha nem mozogsz, a kaloriaszuksegleted is kevesebb, ezt be kell kalkulalni. egy dietetikus biztosan hasznos tanacsokat tudna adni a te allapotodhoz
Én minimális mozgással fogyok.
www.kaloriabazis.hu
Ezt az oldalt ajánlom neked. Beírod a korod, súlyodat,h mennyit szeretnél fogyni és a rendszer kiadja neked,h mennyi a kcal beviteled. Erre ha figyelsz és a napi folyadék mennyiség megvan, fogyhatsz! Én jelenleg kb 6 kiló mínusznál tartok ennek az oldalnak köszönhetően.
Nem lusta vagyok, hanem nagyon nehezemre esik a mozgás. Sclerosis Multiplexem van és sajnos nagyon gyorsan elfáradok. 174 cm vagyok és hozzá 80 kg, de szeretnék fogyni, hogy könnyebb legyen a lábamnak.
A táplálkozásom teljesen átalakítottam. Először paleoztam, de nagyon rossz állapotba kerültem tőle. Most egy orvos javaslatára Teljesen kihagytam a fehérjét. Napi 2 ek. olajat használok, minimális krumplit vagy barna riszt és csak szinte nyers zöldség, kevés gyümölcs. Mégsem fogyok semmit. Semelyik diétával sem. Ha valaki tudna bármi használható ötletet adni, nagyon hálás lennék
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Fogyni szenvedés nélkül, avagy mit üzen a háj lélektana?
- Szerintetek ha reggel és délben rendesen eszem, de este 6 óra után semmit, heti 3 mozgás beiktatásával lehet fogyni? Valaki csinálta estleg?
- Lehet csak mozgással fogyni diéta nélkül?
- Életmódváltás nélkül csak mozgással fogyni. Lehetséges?
- Súlyos mozgássérült és COPD-s vagyok. hogyan lehet mozgás nélkül fogyni?