Szerintetek ha reggel és délben rendesen eszem, de este 6 óra után semmit, heti 3 mozgás beiktatásával lehet fogyni? Valaki csinálta estleg? (tudásbázis)
Jó reggelt mindenki :) Megkezdtem a 24 műszakom 4 zsemlét hoztam + párizsi + téli szalámi, melegszendvicseket fogok csinálni. Egyet reggelire, 2 ebédre egy uzsonnára. Hoztam még 3 rozsos pászkát ha nagyon megéheznék , nasinak 2 szép alma. Hosszú napnak nézek elébe :)
Hogy vagytok, hogy bírjátok ?
Szóval aszondod, lehet nyugodtan vacsira is almát enni?:)
Igeeen? Ez nagyon jó hír!:)))
Én ennek semmi értelmét nem látom, és azt sem tudom, miért tartják így. Nem közvetlenül a cukortartalom a lényeges, hanem az energiatartalom. Annak sincs különösebb jelentősége, hogy mikor eszünk, a döntő az, hogy mit és mennyit. Talán számít valamennyit, hogy mikor eszünk, de a hatása nagy valószínűséggel elenyésző az energiabevitel szerepéhez képest.
Alapvetően tehát az energiabevitel (és az energiafölhasználás) fogja megszabni a fogyást-hízást.
Köszi:) Eddig 18 kg, még 10 hátravan...de most beragadt:(
Amúgy én kcal-t számolok meg tornázom:)
:) OK.:)
De akkor miért nem tanácsos este gyümit enni? A cukortartalom miatt? Nem tudod?
Utána kell néznem...:)
Szia!
Nem, nem rohad semmi a gyomorban.
Este még eszel gyümit? Én több helyről is azt hallottam, h. estére már nem kéne...mondjuk én is szoktam, de akkor is ezt mondják:)
És mennyit fogytál eddig mennyi idő alatt?
Jah jah azt én is halottam már, amikor 24 h műszakban vagyok nem bírom én sem ki a 6 órát mert olyankor csak hajnalban tudok sunyni egy kicsit , úgyhogy legutpljára is ettem olyan 7 körül egy fél szelet pirítóst májassal és így kibírtam. De itthon jó ez a 6 óra álltalában ebéd után abszolút nem eszem csak gyümölcsöt és egyre jobban is érzem magam, kevésbbé vagyok éhes.
Most végeztem a tornával, nagyon jól esett csak a fejem megfájdult meg lüktett a torkom tuti bújkál bennem valami...
Én ma 4kor ebédeltem, úgyhogy a vacsival megvárom a Páromat.
Én egyébként úgy tudom, h. nem feltétlenül kell betartani az este 6 órát, csak azt, h. lefekvés előtt min. 2 órával legyen az uccsó étkezés.
Na, Cicus, tök ügyi vagy, gratula!
Én akkor sem bírnám vacsi nélkül:(
Szia Drenaa :) Én továbra sem éhezem :) A vacsorák elmaradnak. Néha este iszom egy bögre kakaót. Nem nassolok és lassan fele annyi kaja is elég mint eddig, pl most reggelire 2 szelet kenyeret vágtam le ,hogy megeszem egy kis töpörtyűvel de csak az egyiket edtem meg a másikat már nem kívántam :) pedig ez a picike kenyér úgyhogy az egy szelet még eyg zsemlének sem felel meg :) Tuti,h fogytam már egyszerűen könyebbnek érzem magam :)
Ami nagyon pozitív, hogy szépül a bőröm :)
Mostmár szinte mindig gyalog megyek a boldba is mert jól esik, eddig csak felpatantam a motorra az sokkal egyszerűbb volt :P
Szóval úgy érzem, jövő nyárra teljesül az álmom elére az áhított 62 kg :)
NO lánykák, mi a helyzet?
Ki hogy áll, meséljetek!
Probald meg keseru kakaoval, edesitovel :) Akkor nyugodt lelkiismerettel ihatod. A normal Nesquiktol csak ehesebb leszel, mert tele van cukorral...
Amugy szerintem lehet magvakat enni, de nem gyakran, mondjuk heti egy-ketszer, akkor is mondjuk kb 10 szemet.. Annal tobbet semmikepp, mert zsir is van benne, kaloria is... De egeszseges, igy nem kell kizarni..
Amugy en sem szenvedek az edesseghianytol, vagy ha igen, eszem egy Norbi update turo rudit vagy pudingot.. Esetleg csinalok valami gyumolcsos-zabpelyhes sutit es azt ehetem lelkiismeretfurdalas nelkul :)
Oszinte leszek, az elso 3-4 honapban minden alkalommal volt egy kis gondolkodas, hogy akkor tornazzak-e vagy sem.. Es utana alakult ki a fuggoseg szepen lassan.. Szoval nekem idobe telt.
Amugy nagyon sokat mozogtam regen is, de amikor elkezdtem dolgozni, ritkabban jutott ra idom..
Szoval nekem a tornafuggoseg az elmult idoszakban alakult ki es elegge lassan, nem foglak altatni :)
De most, hogy mar van rengeteg dvdm es mindennap mast csinalok meg valahogy tudom, hogy ez a kulcsa a sulyom tartasanak, eszembe sem jut ellogni..
Cicus, Kelenia, köszi szépen, aranyosak vtok és nektek is gratula és kitartás!!!:)
Ami most rám is rám fér... az utóbbi egy-két hétben sokat bűnözök, valahogy nem sikerül "jól" ennem... De ma remélhetőleg igen, mert bizony 10-11 kg még hátra van és ha ez a 17 viszonylag "könnyen" lement, ez a maradék 10 kg nem lehet akkora gond...:)
További ajánlott fórumok:
- Mit csináltál, mielőtt a géphez ültél?
- Mit csináltál 11-kor?
- Ébredés után mi volt az első dolog amit csináltál?
- Mit csináltál délután 4kor?
- Prosztatamasszázs, avagy ki csinálta már? Vagy csinálták már neki?Élmények!
- Múltkor zöldborsófőzeléket csináltam, keményítővel sűrítettem, de reggelre visszahígult. Mitől lehet ez?