Foghúzás utáni mikortól megengedett az orális szex? (tudásbázis)
az ördög nem alszik."
Karikás is a szeme!
Én olvastam Veres Pali bácsi könyvét! Még kamasz koromban abból művelődtem :) És közben olyanokat nyerítettem a röhögéstől!!!
Nagy az Isten állatkertje!
Egyszer volt alkalmam egy könyvébe beleolvasni, hááát nagyon hüjjjék""" voltak régen is a lyányok! :DDD
Tisztelet a kivételnek!
Ige, ez volt idáig a leghasznosabb ötlet:
"A Brit Fogegészségügyi Alapítvány és a rákkutatók közösen hívják fel a figyelmet a HPV-oltás szükségességére, miután megállapították, hogy a vírus és szájüregi daganat összefüggésben áll egymással, különösen azon fiatal férfiak esetében, akik orális szex során fertőződnek meg a vírussal."
Miért kell vele így viselkedni hisz szeretné tudni,mert nem biztos benne.
Inkább segítenétek neki és nem ostoba válaszokat adnátok...
Anyám....
Hogyne lehetne! Mindent lehet!
" így is eszel ,iszol... ás az nem másabb."
Tök természetes. Mintha ennél....
Szia.Itt csak ilyen válaszokat fogsz kapni.:(
de lehet orális szexet mivel már eléggé gyógyulófélben van hiszen így is eszel ,iszol... ás az nem másabb.
köszi, de inkább válaszokat szeretnék
:)
Igen
40/L
További ajánlott fórumok:
- Fukusima atomerőmű . A megengedett háttérsugárzás 1000-szeresét mérik! Mekkora veszélyben lehetünk?
- Engeded tv-t nézni a babádat? Az én 9 hósom a DUCK TV-t (babáknak szóló csatorna) imádja. Ha megengedem neki, le sem veszi róla a szemét.
- Miért nem tanácsos este 6 óra után gyümölcsöt fogyasztani, zöldséget viszont akár korlátlan mennyiségben is megengedett?
- Mekkora korkülönbség az, ami még megengedett?
- Ha valaki a gépjárművével duplájával hajt, mint amennyi a megengedett, akkor mi történik?
- Suliban milyen haj megengedett?