Fogfájásra milyen népi gyógymódok vannak? (tudásbázis)
A szalicil!
Vigyázz,hogy az inyed ne érje mert azt marja!
FOGORVOS!
Ez csak egy gyors segítség:)
Az én nagymamám gyógymódja, kettő itt már leírt keveréke. :-)
Ő összetörte a szegfűszeget mozsárban és nagyon pici alkoholba áztatta. Utána ebbe az alkoholos cuccba áztatott vattát, és azzal kellett körbe kenni a fogat, illetve ha netán lyuk is van rajta, akkor kis beáztatott vattagombócot tett a lyukba. Így nem kell ráharapni a szegfűszegre.
Bár gondolom, azóta már talán a fogorvoshoz is eljutottál. :-)
A volt osztályfőnököm is a pálinkára esküszik. Bár az a nő biztosan nem köpi ki. : DD
Egyszer osztálytársamnak fájt a foga és kedves offő azt tanálcsolta hogy igyon szilvapálinkát. : D
sziasztok
én kínai balzsamot szoktam kívülről az állkapcsomra kenni és attól elzsibbad és mire elmúlik a hatás már alig érzed....... valamint szintén kenek a hüvelyujj és mutatóujj közötti területre, mert az a fogfájás akupresszurás pontja
Pár nap és 11 hónapos lesz, 3-szor szopik még egy nap. Huh...lassan kiiktatom az egyiket.
Köszönöm a bókot. :) Most jobb a fájdalom valamivel. Jegeltem kezet is és fogat is.
Nincs mit :)
Remélem hatni is fog.
:)
Egyébként ez egyszer a páromnál már tényleg hatásos volt jég nélkül is.
Ezt találtam még neked a házi gyógymódos könyvemben:
' Fájós fog esetén akár 50 százalékkal is mérsékelheti a fájdalmat, ha jégkockával megdörzsöli azt a V alakú területet, ahol a hüvelykujj és a mutatóujj csontjai találkoznak. Finoman nyomja a jeget 5-7 percen keresztül erre a területre! "
Köszönöm, erre már én is gondoltam. Megnézem, hogy van-e itthon.
A szegfűszeget is megnézem csak az a baj, hogy lehet betojok a fájdalomtól, ha ráharapok.
Tudna nekem valaki ajánlani valamit?
Szoptatok + gyógyszerallergiám van és fáj a fogam. Holnap délután tudok csak orvoshoz menni és az éjjelt valahogy túl kellene vészelnem.
További ajánlott fórumok:
- Milyen házi gyógymódokat tudtok székrekedésre?
- Ha a vesében homok van, milyen gyógymódok léteznek, hogy megelőzhető legyen a kő kialakulása?
- Milyen házi gyógymódokat ismertek?
- Milyen alternatív gyógymódot ismertek? Megszúrtam a lábam, meg is műtötték, szépen gyógyult de még mindig nagyon fáj és dagad.
- Füldugulásra tudtok valamilyen gyógymódot a fülgyertya és a meleg són kivül? Fontos lenne!
- Tudtok valamilyen hatásos gyógymódot a fogínysorvadás ellen?