Füldugulásra tudtok valamilyen gyógymódot a fülgyertya és a meleg són kivül? Fontos lenne! (tudásbázis)
Közben én találtam megoldást. :) Audispray
Az AUDISPRAY mikrobiológiailag ellenőrzött tengeri eredetű hipertóniás oldat, amely azáltal, hogy folyékonnyá teszi és feloldja a fülzsírt, elősegíti annak természetes kiürülését. Az AUDISPRAY feleslegessé teszi a vattás fültisztító pálcika használatát, amely a fülzsírt befelé nyomja a dobhártya felé.
Pontosítanék. A meleg só csak középfül-gyulladás esetén hatékony, hallójárat-gyulladásnál ártassz vele. Nekem gyermekként sokszor volt középfül-gyulladásom, akkor a kövi rózsa leve mentett meg a felszúrástól. Tavaly pedig a hallójárat gyuszitól szenvedtem. Mindig azzal kezdődött, hogy eldugult. Ha így jársz, ügyelj rá, hogy ne kerüljön bele víz, mert felülfertőződhet. És utána jön olyan fájdalom, mintha késsel vájkálnának a fülünkben. :(( Nem kívánom senkinek! Én naponta jártam valami gyull. csökkentős gézcserére a dokihoz. Miután 4-szer is át kellett élnem ezt a kb. másfél hétig tartó poklot, rájöttem, hogy a víz a ludas. Azóta nem érte víz a belső hallójáratomat, elvileg a fül meg öntisztult,kivülről áttudod törölgetni és az pont elég.Lassan egy éve tünetmentes vagyok!
Jobbulást!
a fültisztitót én nem is emlitettem,azt csak kivülre szoktuk alkalmazni,az audit spray az meg inkább megelőzésre,nekem nem volt jó,begyulladt tőle a fülem,anyukámnak viszont használt...nem vagyunk egyformák...:)))csak ez viszont meg nekem tapasztalat,hogyha oda mész "fölöslegessen",hogy kimosasd a füled,mert te ugy gondolod,hogy neked ez most kell,akkor azt modják,hogy minek jöttél...ez van sajna szekszárdon,máshol nem tudom ,hogy működik...nem okoskodsz,leirtad a véleményed,ez nem okoskodás,ezért vagyunk itt,nem???:DDDD
de tudom magamról,ha nátha miatt dugul el a fülem,akkor arra nálam nincs mentség...volt,hogy a munkahelyen már tizen orditottak a hátam mögött,én még mindig nem hallottam,csak amikor oda jött valaki és hátbavágott,hogy hééééé.........elmutogatták mit akarnak,mert annyira nem hallottam...tényleg elég kellemetlen tud lenni,aztán inkább elmentem táppénzre...
Én járok most kezelésre a fülemmel, és szoktam beszélgetni a dokival. Azt mondta, hogy ne használjak fültisztítót, mert azzal csak hátratolja az ember a fülzsírt. Az Audit sprayt is kérdeztem és azt mondta felesleges pénzkidobás. Azt mondta, hogy fél évente be kellene menni mindenkinek a fülészetre, és leszívattatni a zsírt.
Na jó én is fültisztítót használok, és fogok is, mert csak nem hagyja úgy az ember, de nagyon nem szabad belenyúlni vele a fülbe.
Az Audit spray meg tényleg nem ér semmit.
Nem okoskodni akartam, de tapasztalat, és a doki mondta.
szerintem nem tudsz mást tenni,mint jóóóó sokszor orrot fújni és orrcsöpizni...a hárs méz gyulladáscsökkentő...(méhészkedünk,onnan tudom....de nem a boltira gondolok....)de a hárs tea is csodákra képes...
a párom esküszik a hárs mézre,ő fogfájásra is szokta csipegetni...jobb mint az akác...
Nekem csak a repülőn szokott dugulni a fülem ott be szoktam fogni az orrom,és úgy csinálok mintha fújnám ki a levegőt!
De gondolom attól is függ mitől van bedugulva gondolom!
attól függ mitől van eldugúlva...ha náthától akkor félek nem tudsz sok megoldást találni...
a lányomnak volt eldugúlva a füle,és az ügyeleten ajánlották a CERUMINA GOCCE nevű cseppeket,nem olcsó,de jó megoldás...és még volt egy másik is,a Audit spray,ez porlasztott tenger viz, és a füledbe kell nyomni,ez is jó megoldás....az előző pedig egy olajos csepp..a neten utána tudsz nézni mindkettőnek...jobbulást...
Nekem is volt ilyen problémám, én is mindent meg próbáltam utolsó stádium az volt,hogy a doki kimosta, és utána rendbe jött. próbálj elmenni
Fül-Orr Gégészetre...Szia..
További ajánlott fórumok:
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Tudtok valamilyen hatásos gyógymódot a fogínysorvadás ellen?
- Segitsetek! mostanában többször zsibbad a kezem és a lábam, főleg este elalvás előtt, tud valaki valamilyen gyógymódot...
- Lumbágó kezelésére tudtok-e valamilyen gyógymódot?
- Terhesseg alatt, tud valaki valamilyen termeszeters gyogymodot a huvelygomba fertozesre?
- 6 éves kisfiam füldugulásra panaszkodik. Nem fájlalja. Házilag javasolnátok valamilyen gyógymódot?