Segitsetek! mostanában többször zsibbad a kezem és a lábam, főleg este elalvás előtt, tud valaki valamilyen gyógymódot... (beszélgetés)
Jesszus, ilyen régi fórumtémát ....
Az ilyent miért nem törlik?
Szia!
Nekem idegkimerültség miatt volt zsibbadásom, és még most is néha ha rosszabb passzban vagyok előjön!
köszönöm, hogy ennyien irtatok nekem:)))
a vérnyomásom alacsony , néha nagyon is , bár még nem ájultam el, nem iszom, nem dohányzom, sőt a közvetlen környezetemben sem dohányzik senki, gyógyszereket nem szedek, még fogamzásgátlót sem,
ideggyógyásznál is voltam, két hete aki azt mondta, hogy nem hozzá tartozik:(( idegesnek, meg nem érzem magam....ha keringési zavar is , mitől alakulhat ki?
egyetlen káros szenvedélyem van és az a pepsi kóla, bár ezt is próbálom elhagyni...nem kávézom és nem nagyon teázom
Szia,
Nekem is sokszor van ilyen, ha hidegek is a végtagjaid, akkor tuti keringési zavar. ez lehet kimerültségtől, vérnyomás problémától. ilyen tünetek léphetnek fel a fogamzásgátló miatt is, nem tudom ezt szedsz-e. És idegbecsípődéstől is lehet, amit konkrétan nem is érzel, csak ezeket a zsibbadásos tüneteket. Gondolom azért ennyi gyerek mellett mozogsz rendesen:) szerintem egy vérvételt érdemes lenne csináltatni, illetve mérd időnként a vérnyomásodat. mindenképp járj utána, mert sok dolog miatt lehet. Remélem semmi komoly:), de vizsgáltasd ki, jobb félni mint megijedni
További ajánlott fórumok:
- Füldugulásra tudtok valamilyen gyógymódot a fülgyertya és a meleg són kivül? Fontos lenne!
- Tudtok valamilyen hatásos gyógymódot a fogínysorvadás ellen?
- 25 éve a szervezetben lévő nőgyógyászati spirál, mostanában panaszt okoz.Ki kellene venni.Lehet a műtétnek valamilyen komolyabb következmény
- Lumbágó kezelésére tudtok-e valamilyen gyógymódot?
- Terhesseg alatt, tud valaki valamilyen termeszeters gyogymodot a huvelygomba fertozesre?
- 6 éves kisfiam füldugulásra panaszkodik. Nem fájlalja. Házilag javasolnátok valamilyen gyógymódot?