Fizet-e erre a biztosító? (tudásbázis)
8. 6b006fc769
2011. aug. 9. 12:49
egyértelműen a tgk. vezetője a felelős a balesetért, hiszen nem kellőképpen rögzítette a rakományt, tehát a biztosítójának fizetnie kell.
/Nem tévesztendő össze az eset azzal, amikor kavicsfelverődés van, akkor azért nem felel annak a járműnek a vezetője, amelyik felverte a kavicsot, olyankor több-kevesebb sikerrel a közút kezelőjéhez lehet fordulni./
7. annácskaa
2011. aug. 9. 12:22
Generalis vagyok,mi erre simán fizetünk,akár felelősség biztosításnak is mondható!!
Jelentsd be a káreseményt!
6. Sopianae (válaszként erre: 1. - Marcibaba)
2011. aug. 9. 12:20
Biztosítónál dolgoztam és fizet. Bár lehetséges biztosító válogatja.. Unioooon fizet
5. cili80
2011. aug. 9. 12:18
Nem sajnos,hiába ismerte el a teherautós!Tapasztalatból mondom:-(
4. pamacs85 (válaszként erre: 2. - Marcibaba)
2011. aug. 9. 12:15
Igen fizet :)
3. 7e992805d2 (válaszként erre: 2. - Marcibaba)
2011. aug. 9. 12:13
Én úgy tudom igen, az ő kötelezője kifizeti.
2. marcibaba
2011. aug. 9. 12:12
Előttünk haladt egy tehergépjármű, amiről kavics pergett a szélvédőnkre, mi személyautóval voltunk, jó sok pötty lett rajta, a sofőr elismerte a hibát, és adott papírt, ilyen esetben fizet- e a biztosító.
1. marcibaba
2011. aug. 9. 12:11
FIZET-E erre a biztosító?
További ajánlott fórumok:
- A balesetet okozó autó biztosítója fizet-e, ha a balesetet ittas sofőr okozta? Rendőrségi határozat van az ittasságról.
- Vajon erre fizet-e a biztosító?
- Fizet-e a biztositó csőtörés esetén?
- Tönkre ment a csukló izületem ezért műteni kell.Elvágják majd bevasalják. Vagyis lefixalják. Szerintetek erre fizet a Biztosító?
- Jobban fizet a biztosító egy erre szakosodott cégnek, mint egy magánembernek? Kinek mi a tapasztalata?
- Biztosító fizet-e salétromos és penészes falra?