Jobban fizet a biztosító egy erre szakosodott cégnek, mint egy magánembernek? Kinek mi a tapasztalata? (tudásbázis)
Még nem vagyunk túl a biztosítón se.
Kaptunk egy infót,hogy lehúzás az egész kárrendező cég és ezért szerettem volna több véleményt olyan emberektől akiknek volt már ilyen ügyük.
Aztán miért is?
A kárfelvevő ajánlott mondjuk 100-at, a cég kiharcol 120-at ami megfelelő, + a cég kaszál még akármennyivel többet. Kit érdekel az ha én nem tudom elérni azt az összeget
Nem kell Lnézést kérni
De ez is kevés
Vagy megitél a kárfelvevő valamit amivel egyetértesz és elfogadot vagy megfellebbezed a biztositónál, indokokkal
Én csak műszaki kárbol tudok tapasztalatot mondani
Beézés negyed menyezet leszakadt
Kárfelvevő 25ezret irt fel. Kiröhögtem, fellebbeztem aztán eljutottam valami kárrendezési főelvtárshoz aki kérdezte mennire gondolok
120ezer, tóditottam kicsit
Egyezzünk ki 80ezerben
Elfogadtam, jól jöttem ki belőle
Más esetben meg igen korrekten sőt annál is jobban mérte fel a kárt a felvevő
Én iylen cégröl még nem hallottam akik iylennel foglalkoznak
Ha nem értesz hozzá és neked előleg befizetése nélkül jobb pénzt garantálnak, fogadd el és nem érdekes hogy ők is keresnek rajta
biztosítás"behajtásával"foglalkozó cégek "
Ezek kik, mert iylen nincs
Vannak esetek, autószerviz, mesteremberek akik közvetlenül számláznak a biztositónak,neked meg nem kell foglalkozni semmivel
Házi balesetiztositásnál meg le van irva mennyi egy lábtörés
Ha a betegség elhúzódik lehet orvosi véleményt/igazolást kérni és a bizt.öszzeg kiegészitését
Vagy ird le érthetőbben
Sziasztok!
Történt a családban egy baleset és szeretném megtudni,hogy ezek a biztosítás"behajtásával"foglalkozó cégek tényleg jók,vagy csak lehúzás az egész és magánemberként is ugyanazt az összeget kapnánk meg,mint amit ők elintéznek?
További ajánlott fórumok:
- Axa biztosító reál hozam kiszámítása
- Kisállat biztosításánál milyen papírokat kell beküldeni a biztosítóhoz?
- Ha a férj meghal és nagy összegű kölcsönt vett fel amit a biztosító nem fizet azt a feleség is a törlesztést "örökli" vagy csak a gyerekei?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?
- Császármetszés esetén fizet a biztosító?
- Felmondott lakásbiztosítás ellenére számlát küldhet a biztosító?