Császármetszés esetén fizet a biztosító? (tudásbázis)
Na és,? Felmostak, oké. Pénz? :))
Nálunk volt egy csaj, őrülten h..t. Volt egy szülész, aki valami hipnózis-pókusszal is foglalkozott. Na, a csaj nagy nehezen ráállt, 3 kezelés volt, 6x leh .ta a csaj, doki feladta.
Most ezt mire írtam? Ja, hát erre is mondhatták volna, hogy beteg, és kiolvashattak volna valami kedvezőt a paciensnek, nem?
Ha benne van a sima kórházi napi térítés, és a sima műtéti térítés (nem baleseti) és nincs a kizárások közt a császármetszés, illetve olyan szokott lenni, h a biztosítás megkötése és a teherbeesés előtt el kell telnie x napnak. (Hogy amikor megkötötted a biztosítást, még tutira nem voltál terhes), akkor fizet. El kell olvasni a biztosítási feltételeket. De ha felhívod a biztosító call centerét vagy az üzletkötőt, aki kötötte, akkor fognak tudni segíteni.
Járj utána, mert ez a 'semmit nem veszíthetsz'-kategória. :)
A kórházra fizethetett volna, amennyiben olyan a biztosítás.
Szülésre nem.
Esetleg mi lenne, hogyha elolvasnád a szerződést?
Mégis mi értelme van itt találgatni?
Ekkor fizet!
Meg kell nézni a biztosítást, hogy van e benne olyan "opció", hogy kórházi térítés, ha igen, akkor fizet.
NEKEM MONDOD? :))
NEM ÉRTETTÉL......:))
és ha igen, majd kéred a műtétet? :/
nekem ezen sem kedvem, sem időm nem volt gondolkodni.
igaziból eszembe se jutott.
Visszamenőleg lehet? :D
HEHE, OKOS!TALÁLÓ!
REMÉLEM, SOKÁ LESZ MÉG AZ A TAKARÍTÁS!
eELVITTÜK A FONALAT, PANASZ VAN.
MÉHECSKE MEG KAMPÁNYOL, A DEVIZÁS TÉMÁNÁL.
Itt vannak a bejelentő papirok ami között szetepel egy olyan hogy gyermekszületés esetén!
De ezt tudnod kéne a szerződés alapján hogy mikre kötötted!!!
???????????
Elveszett a fonalam.....
Hova tova mi van? :)
BOCS, RÁKÖNYÖKÖLTEM, MERT FILMET NÉZEK .
A BABA UGYE NEM IGAZ?
DE REMÉLEM, A 25 ÉVES BABA
EDDIG MÁS JÖTT VOLNA LE?
További ajánlott fórumok:
- Gépkocsi-felelősségbiztosítás. Károkozás esetén a biztosítók automatikusan felmondják a szerződést évfordulóval?
- Villámcsapás esetén, ha nem volt külön ingóságra fizetés, nem fizet a biztositó?
- Fizet-e a biztositó csőtörés esetén?
- Tanulóbiztosítás esetén mi alapján fizet a biztosító?
- Nyugdíjból végrehajtás esetén a nyugdíjbiztosító tudja, mikor telik le a tartozás?
- Gyorsított kárrendezés esetén mennyi idő múlva fizet a biztosító?