Vajon erre fizet-e a biztosító? (tudásbázis)
Sziasztok!
Aegon bizosító fizet ha a szél szétszakította a redőnyömet?
Felelősségbiztosítás a harmadik félnek okozott kárra fizet. Mivel a lakástulajdonos nem harmadik fél, hanem maga a károsult, így ez felejtős. (A kutyára kötött felelősségbiztosítás arra fizet ol. ha a kutya a szomszéd telefonját szétrágja pl. vagy egy járókelő dolgában tesz kárt).
A vagyonbiztosítás (lakásbiztosítás) elemi károk esetén nyújt szolgáltatást. Megpróbálhatjátok kihívni a kárszakit, vagy bejelenteni úgy, hogy reggelre így találtátok az ajtót. A biztosításból kizárt eseményeket minden esetben tartalmazza a szerződés, javaslom, hogy olvasgasd és légy kreatív:)
azért egy ilyen jellegű sérülésre kíváncsi vagyok mi mást mondanál :)
egyébként megkérdeztem egy biztosítóst neked: a mezei lakásbiztosítás erre nem fizet.
Ez tényleg csak attól függ, hogy milyen biztosításod van. A mienk pl. arra is fizet, ha eltörök valamit.
Beszélj az üzletkötőddel, biztosan tud tanácsot adni, hogy fogalmazz, ami neked kedvez ;). Nem tanácsolom, hogy hazudj.
Valamit érdemes rá kitalálni.
Egyik utcabeli hogy jöjjön pénz tőlük, benyújtott egy majdnem 15.000ft-os számlát zár felirattal a számlán, és kifizették neki az összeget. Közben meg teljesen mást vettek ennyi összegért. Eladóval egyeztek meg csupán.
Ezt a lehetőséget a biztosítós üzletkötőjük mondta nekik.
Biztosító válogatja, de nem rossz ötlet.
Nekem is lesz harcom, betörtek, 3 záron keresztül..
Nekem is ilyen a biztosítóm. 20 ezerig elég a számla.
Ha Neked benne van az üvegkár kérj vkitől számlát és annak az árából csináltasd meg.
Szerintem nem.
A biztosítás elemi kárra, balesetre (pl. szélvihar bevágódik miatt egy üveges nyílászáró, stb.), előre nem látható káreseményre vonatkozik.
A ti károtok - már megbocsáss - gondatlanság következménye. Elkerülhettétek volna, ha megkötitek, vagy bezárjátok a kutyust.
Régebben találkoztam lojális kárfelmérővel, de a mai ordas helyzetben erre nem sok esélyt látok.
Próbálkozni lehet, legfeljebb elutasítanak.
Mi lett az ajtóval?
Esetleg ha van rá mód, úgy kell beállítani hogy valami történt vele, a kutyát nem kell megemlíteni.
Mindenhol van kiskapu.
További ajánlott fórumok:
- A balesetet okozó autó biztosítója fizet-e, ha a balesetet ittas sofőr okozta? Rendőrségi határozat van az ittasságról.
- Fizet-e a biztositó csőtörés esetén?
- Tönkre ment a csukló izületem ezért műteni kell.Elvágják majd bevasalják. Vagyis lefixalják. Szerintetek erre fizet a Biztosító?
- Fizet-e erre a biztosító?
- Biztosító fizet-e salétromos és penészes falra?
- BBank csoportos megbízatását töröltem egy biztosító felé, ennek vajon milyen vonzata lesz anyagilag?