Festett sötét haj világosítása (beszélgetős fórum)
Köszönöm Nektek :*
Igen akartam irni hogy először egy tincsen próbálom ki aztán ha jo lesz ki próbálom az egészen! Remelem nem lesz nagyon vöröses...
Izé....
Azért arra figyelj oda, hogy kémiai reakció lep fel a hajadon levo hajfestek es a c sav között. Ha érzed hogy büdös akkor inkább ne csináld mert az viszont nem jo. Ugyanis van szaga. Erre mindenképp ügyelj!
Próbaképpen keverj össze picit, és kend egy tincsre. Aztán szaglászd meg óvatosan. Sok boldogságot a gyermekhez ☺
Én a c vitaminos hajvilagisitassal szedtem le a fekete festéket, mert a saját szinem akartam, viszont ronda volt a lenöves. Sikerült, Mostmár szép barna a hajam.
Én mindig olajos pakolás előtt csináltam, mert szárítja a hajat. Talán egy hónap alatt szedte le, heti 1x-2x csináltam.
A kamillás/citromos öblítés nekem semmit nem ért.
Hűűűűűűűűű azt én csinááltam !
Attól függ mennyire szeretnél világosabbat.
Nekem festet fekete volt és most élénk vörös.
A kamilla vagy a citromos öblítés az kevés, ha festett sötét hajat szeretnél felvilágosítani.
Ha ragaszkodsz a természetes hajvilágosításhoz,akkor keress rá a C vitaminos hajvilágosításra.
További ajánlott fórumok:
- Tegnap festettem a hajam "violet" szinből majdnem fekete lett. Mivel lehet sürgősen világositani rajta?
- Tudnátok nekem mondani festett hajra bármilyen világosító sampont/balzsamot/módszert?
- Festett haj világosítása
- Festett szemöldök világosítása hogyan lehetséges?
- Középbarna/sötétbarna festett hajamat hogyan tudnám kíméletesen világosítani?
- Ammónia mentes hajfestékkel festettem be a hajam. Túl sötét lett! Tudnám világosítani?