Festett haj világosítása (beszélgetés)
Az ősz hajra valótól halványlila leszel ...mint egy csomó néni...na jó nem mert vörös vagy de akkor is csúnyítaná!!
Az a baj hogy világosítani mindig úgy szoktak hogy leszívatják mert a festék csak úgy nem világosít hiába tartalmaz szőkítőt! Én is hasonló helyzetbe vagyok csak fekete...de a vörös és a fekete is makacs! De kérdezz meg egy fodrászt..az nem kerül semmibe és ő megmondja a frankót :) én is ezt tettem :)!
A hamvasító sampon nem fog világosítani!
Ez butaság.
Az csak kék pigmenteket tartalmaz,aminek a feladata,hogy kiüsse a vörös pigmenteket a hajból. Egy vörös haj,esetleg szürke lehet tőle.
Én szőke hajra való sampont használtam amiben van kamilla és citrom, de nem használt... :-S
Esetleg olyat használj, ami ősz hajra való sampon, talán segít...talán...
Sziasztok!
Festett vörös hajam van, és szeretném kicsit világosítani. A színe szép, de pár árnyalattal világosabbat szeretnék. Először gondoltam arra, hogy kevesebb festéket keverek a szőkítőbe, de aztán rájöttem, hogy ez nem biztos, hogy jó ötlet.. :D Lenne esetleg valami tippetek/tapasztalatotok hogyan lehetne világosítani? Hallottam már arról, hogy citromlével kell leöblíteni a hajat.. Az tényleg beválik?
További ajánlott fórumok:
- Tegnap festettem a hajam "violet" szinből majdnem fekete lett. Mivel lehet sürgősen világositani rajta?
- Tudnátok nekem mondani festett hajra bármilyen világosító sampont/balzsamot/módszert?
- Festett szemöldök világosítása hogyan lehetséges?
- Középbarna/sötétbarna festett hajamat hogyan tudnám kíméletesen világosítani?
- Ammónia mentes hajfestékkel festettem be a hajam. Túl sötét lett! Tudnám világosítani?
- Festett sötét haj világosítása