Középbarna/sötétbarna festett hajamat hogyan tudnám kíméletesen világosítani? (tudásbázis)
a szőkítés akkor teszi tönkre, ha nem tudod megcsinálni. ha például sokáig hagyod a hajadon.
én töbször is szőkítettem néhány év alatt. volt már vörös, lila, sötétbarna hajam. először tönkretettem. aztán belejöttem. gyakorlat kérdése.
esetleg kérj meg valakit, hogy segítsen. ha nem akarsz kockáztatni, akkor hagyd lenőni.
nem nagyon akarom szőkíteni, azt hallottam h nagyon tönkreteszi. koktélozást olvastam még, de arról se pozitív véleményeket.
ezek szerint reménytelen? :-(
nem próbáltam még :-(
és ha világosabbat teszek rá nem fogja megfogni?
Eléggé töredezett, hátközépig érő festett közép/sötétbarna hajam van. A gyári hajszínem világosabb 1-2 árnyalattal (ahogy a lenövésből látom).
Szeretném világosítani, a gyári hajszínemtől is picit világosabbra, világosbarnásra inkább.
Olvastam hogy citrommal, kólával, fogkrémmel és társaival is lehet.. nem igazán hiszek ilyenben, köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Tegnap festettem a hajam "violet" szinből majdnem fekete lett. Mivel lehet sürgősen világositani rajta?
- Tudnátok nekem mondani festett hajra bármilyen világosító sampont/balzsamot/módszert?
- Festett haj világosítása
- Festett szemöldök világosítása hogyan lehetséges?
- Festett sötét haj világosítása
- Egy középbarna festett hajat, hogyan lehet világosítani?