Festett szemöldök világosítása hogyan lehetséges? (tudásbázis)
szia kata!
A festék,amit vettél,abban biztosan van egy tájékoztató,és abban le van irva,és az tuti pontosabb,mint amit itt mondanak.
Szia!
Szerintem fele-fele arányba kell és olyan 10-15 perc,de jobb ha megkérdezel itt egy kozmetikust
sziasztok
szeretném kérdezni, hogyha festeni szeretném a szemöldököm, barnára, akkor milyen arányban rakjak hozz 3 as hidrogént szerintetek, és mennyi idejig hagyjam rajta?
köszönöm
Nem, sajnos. Túl sötét, a szőke hajamhoz jelenleg fekete szemöldök társul, ami a kozmetikus szerint középbarna...
De köszönöm a tippet. Remélem hamar lekopik, ennél még az eredeti színe is jobb lenne:S
Szia!
Dohány hamujával meg kell dörzsizni!
Sziasztok!
A kozmetikus túl sötétre festette be a szemöldök. Bár már világosított valamennyit rajta, de továbbra is túl sötétnek találom. Olyan "kiszeltündésnek" érzem magam:S
Ha van valakinek valamilyen ötlete hálás lennék.
További ajánlott fórumok:
- Évek óta feketére festettem a hajam, de most szeretnék töle megszabadulni leszivatás nélkül! Tud valaki tippet adni? Lehetséges egyáltalán?
- Tegnap festettem a hajam "violet" szinből majdnem fekete lett. Mivel lehet sürgősen világositani rajta?
- Tudnátok nekem mondani festett hajra bármilyen világosító sampont/balzsamot/módszert?
- Festett szőke hajon javítás lehetséges?
- Festett haj világosítása
- Hogyan/mivel világosítsam ki a szemöldökömet, hogy menjen a hajszínemhez?