Festett hajú lányok, vagy dokik:) segítsetek! (beszélgetés)
Köszönöm, aranyos vagy!:)
Kitartás hajmosáskor!
Hoxa kedvenc fodrásza meg is adta a választ, kérdezz tőle te is, hátha segít! Én nagyon jókat hallottam róla!
Priviben elérsz, akkor már nem is kell ez a fórum Heni!
Köszönöm szépen mindannyiótok segítségét!
Szia!
Egyértelműen hormoniális zavar okozza. Nem érdemes vesződni vele, miután helyreállt a hormonháztartásod nem dobja le a festéket... :)
Jó kutyasétáltatást! :)
Én meg megyek elteszem magam holnapra de ígérem alszok rá egyet és ha eszembe jut valami írok!
Jó éjszakát!
Nagyon sötét barna vagyok eredetileg.
Kutyimnak mennie kell pisilni, le kell vinnem őket, de 20p és jövök, ha van valami ötleted, oszd meg velem!
:))
Én is voltam már narancs:)
Akkor nekünk kell kitalálni valamit...Tuti belsőleg kell valamit erősíteni, vagy gyengíteni. Nekem csak két éve van ez, addig nem volt gond...
Ja igen, vörös is voltam már...
Rubin vörösnek készült de Ferrari piros lett! :))) Vicces volt.
Azt meg csak úgy tudtam szinten tartani, hogy minden második hajmosásnál bemosót használtam. Mit ne mondjak nem túl gazdaságos és egészséges módszer. :(
Szia!
Hasonló a helyzetem... Meg tudlak érteni bár én szőkével vagyok ugyanígy. Szépen befestem és 2 nap múlva már sárgul, a hajmosás utáni színéről ne is beszéljünk.
Eddig nekem minden fodrász azt mondta, hogy annyi saját pigmentje van a hajamnak, hogy "kidolgozza" a hajfestéket. Vagy átüt vagy valami ilyesmi. :)
Gondoltam befestem inkább barnára, nem szenvedek vele többet. Erre 2 nap után zöld lett! Esküszöm! :)) Szóval eddig kb. 10 év alatt nem találtam olyan fodrászt aki értett volna a hajamhoz. :(
Pl. ha mindig akkor fested, amikor megvan a menstruációd...?:)
Egyéb ötletem nincs, én sosem festettem és nem is fogom.
Sziasztok!
Kb 2éve vettem észre, hogy a hajfesték nem marad normálisan a hajamon. Most már nagyon elegem van belőle!
Segítsetek légyszi, miért történhet az, hogy a tartós hajfestéket egyszerűen ledobja a hajam, max 1hétig van a vörösnek vörös színe, aztán átmegy barnába, sárgásba, vagy bármibe. Ez nem márkafüggő, mindegy milyet veszek, mindnél ez van. Tudom, valami belső dolog lehet a szervezetemben, de vajon mi??
Volt már valaki így?
Ezt úgy képzeljétek el, hogy a vörös hajfestékből a piros pigmenteket kidobja a haj, nem kell hozzá még hajmosás sem. 2-3nap, és már fakul, 2hét és már nem is vörös....:(
Tippek? Tanácsok?
További ajánlott fórumok:
- KVÍZ: Találd ki, ki festette! Találd ki, ki írta! Találd ki, kiről is van szó!
- Húsvéti festett tojás......
- Ti festettétek a hajatokat terhesség alatt? Lehet, illetve nem árt a babának?
- Hosszú hajú lányok! :)
- Sűrű, vastagszálú, göndör hajú lányok ti milyenre szoktátok vágatni a hajatokat?
- Fekete hajú lányok ide!