Fekete hajú lányok ide! (beszélgetés)
Nem vagyunk sokan fekete hajuak ahogy elnezem. :)
En eredeti fekete vagyok. Sosem szerettem, de lealltam a festessel, mert tonkretette a hajamat. :)
Ha barna a bőröd, akkor tényleg nem nyúlhatsz mellé, szinte semmivel. Mondjuk engem a szürke ruhák egy kicsit sápasztanak.
Nagyon szeretem a pirosat és a fű zöldet.
Sminkben nem nagyon szoktam variálni, általában fekete tust használok, de jól áll az aranybarna szemhéjpúder is. Néha használok egy icipici pinket, de csak óvatosan. Egyébként barna a szemem.
Amúgy szerintem nem haj vagy szemszín, sokkal inkább bőrszín függvénye, hogy mi áll jól egy fekete hajú nőnek..
Mert más mutatós egy kreolbőrű feketén és más egy hófehérke típuson..
Sőt, nekem pl nem fehér bőröm van hanem sápadt.. na ez a legrosszabb, a hideg színek felejtősek voltak a fekete korszakomban. De a sárga meg a fehér is. Ellenben egy barátnőmnek hófehér porcelán bőre van a fekete hajához, ő bármit felvehet szinte, a fehér kifejezetten jól áll neki.
én 10 évig voltam fekete... kb. fél éve meg lila vagyok... :D
milyen színű szemed van?
Szia! :) Én eredetileg méz szőke hajú vagyok, 2007 novembere óta fekete vagyok újra. :))
Imádom és szerintem a legjobb hajszín, azóta sem untam meg!
Nekem alapból az erősebb színek állnak jól, tehát a halvány pasztell színek, nem jönnek be nekem.
A fehér, a fekete, piros, király kék, sötét lila, és társai tökéletesen mennek a fekete hajszínhez! :)
Főleg a ruhához hasonló színű sminkkel! :)
Most festettem feketére a hajam, érdekel, hogy színekben, sminkben mi áll jól nekünk, feketéknek.
Csevegjünk, adjunk tippeket egymásnak!:)
További ajánlott fórumok:
- Fekete listán a Magyar lányok
- Hosszú hajú lányok! :)
- Sűrű, vastagszálú, göndör hajú lányok ti milyenre szoktátok vágatni a hajatokat?
- Festett hajú lányok, vagy dokik:) segítsetek!
- Milyen színű rúzst választanátok egy fekete hajú, kék szemű, fehér bőrű lánynak ajándékba? Mi az ami telitalálat lenne?
- Nagyon tetszenek nekem a fekete hajú nők.