Festett hajat befogja a színező? (beszélgetés)
Szia!
Ha ennyire sötét hajad van, akkor egyetlen színezővel tudsz bármit is kezdeni vele, mégpedig a legsötétebb fajta meggyvörössel. De az a rossz hírem,hogy kizárólag napfényben fog látszani tőle egy kis vörös csillogás, normál fénynél szinte semmi.
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy ha feketébe hajló hajam van, akkor a szinezővel tudok-e vele valamit kezdeni? Sötét vörösre, vagy mahagóniara szeretném,de nem tudom merjem-e mivel nem szeretném,ha a kikopás után nem az alap hajszínem térne vissza.Nagyon szeretem a mostanit,csak kicsit jó lenne valami új is. Szóval szerintetek a bemosó után ugyanolyan lesz,mint most?
Köszi :)
Ismerem a problémát, ugyanilyen hajam van.
Ami biztos,hogy csak sötétebbre tudod színezni a mostaninál, ezért, ahogy írtam, azt javaslom, feltétlen hamvas vagy jeges barnát vegyél, az kicsit elnyomja a vörösességet. Segíteni fog, nagyon sokszor színeztem már én is így.
Szia!
Attól függ, mennyire sötét most a hajad.
A vöröset a legnehezebb elfedni, de ha nem túl sötét a hajad, akkor a legsötétebb színű barnával be tudod fedni,ha nem zavar,hogy sötét lesz a hajad.
A színező mindig csak sötétíteni tud, világosítani nem, ezért csak sötétbarnát érdemes venned. És semmiképpen nem meleg árnyalatot, tehát nem aranybarnát, hanem jeges barna színt. A C..ing tartós hajszínezők között van egy-két nagyon szép sötétebb árnyalatú barna, a hamvas vagy jeges árnyalatok közül válassz.
További ajánlott fórumok:
- Ti festettétek a hajatokat terhesség alatt? Lehet, illetve nem árt a babának?
- Lehet festett szőke hajat egy lépésben barnára festeni?
- Kopott festett fekete hajat befogja vörös hajfesték?
- Festett valaki így hajat?
- Festett szőke haj barna színezőtől lehet zöldes árnyalatú?
- Hajszínező befogja az ősz hajszálat? Melírként is lehet használni a színezőt?