Festett szőke haj barna színezőtől lehet zöldes árnyalatú? (tudásbázis)
Én alfaparf festékkel festettem be a szőke hajam. Mindig eggyel sötétebb szőke festéket vettem.
Ha fodrászkellékesbe veszed ott azt is megmondják hány százalékos oxit vegyél hozzá ha sötétíteni akarsz.
inkább valami sötétszőke árnyalatot választanék barna helyett. főleg ha esetleg ammóniamentes. az 1-2 árnyalattal sötétebb lehet.
épp eleget fog sötétíteni. ha meleg színt választasz a zöldülést szerintem elkerülheted. de hátha ír fodrász ide is :)
Festett szőke hajam van, az eredeti szőkés barna. Világos barnára szeretném színezni, színezőtől is lehet zöldesebb árnyalatú az eredmény? Ha igen, rá van ez írva a dobozra?
Olvastam, hogy sokan pl gesztenyebarnát vettek, és majdnem fekete lett belőle. Tudom, hogy gyorsan ki fog kopni, de nem szívesen lennék pár napra se nagyon sötét hajú. Ha a szőke hajamra világosbarna színezőt veszek, az tényleg világosbarna lesz? Rossmannban vagy fodrászkellékesnél érdemesebb venni? Loreal Casting-ra gondoltam.
A válaszokat előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Milyen barna hajfestéket válasszak, hogy a végeredmény ne legyen vöröses árnyalatú?
- Miért lett zöld árnyalatú a hajam, hogy tüntethetem el?
- Most festettem át a szobám " meggybor" szinű pirosas árnyalatúra. Még bútorokat nem nagyon néztem hozzá. Szerintetek milyen szin illene ide?
- Gyömbér színű színezőtől szürkés-zöldes lett a hajam. Mit tehetnék vele itthon?
- Festett fekete hajból vöröses árnyalatút hogyan?
- Milyen árnyalatú ez a barna hajszín, milyen hajfestéket kellene vennem?