Miért lett zöld árnyalatú a hajam, hogy tüntethetem el? (tudásbázis kérdés)
Valószínű, hogy a hajvéged károsodott, és most jutott el eddig.
A zöldes beütés akkor fordul elő, ha a kék és sárga pigmentek keverednek. Pl. egy nagyon kiszőkült hajra natúr árnyalatot (sötétebbet) kenünk, amiben vannak hideg, kék pigmentek is.
Gyors segítség lehet a c vitaminos mosás (samponba beletenni a port és ezzel megmosni a hajat), vagy aszpirint kell feloldani vízben és ezzel öblíteni. Hallottam még a paradicsomleves öblítést, amit ugyan nem használtam, de elméletileg jó lehet, mert a vörös semlegesíti a zöldet.
Szerintem is pihentesd inkább kicsit.
Ha a barátnőd is csak kinti napfénynél vette észre, akkor nem lehet az annyira nagyon rossz.:)
Ha meg valaki esetleg rákérdezne: te direkt ilyenre akartad. :)
Végülis vehetsz borotvát is:-D
Vagy fekete fetéket is vehetsz...
Bocsi, én most kacagok...persze, hogy menj fodrászhoz, még mielőtt seprővé égeted a hajad:-S
nem lehet az olyan rossz szín:)
egy képet dobhatnál fel róla, mert még sosem láttam olyat (egyik kedvenc regényemben egy szereplőnek természetes zöldes haja volt, már akkor is izgatta a fantáziámat)
Sziasztok!
Tegnap befestettem a hajam,ugyanazt a színt vettem mint múltkor-világos szőkét-és a tövénél szépen befogta,de a hajam közepétől elég látványosan zöld árnyalatú lett.Na ma vettem másikat,eggyel sötétebbet.Ugyanúgy zöldes árnyalatú,de már nem annyira mint tegnap.Mit tegyek?Menjek el fodrászhoz?Mert sajnos megint nagyon megtört a vége ez miatt.:(
További ajánlott fórumok:
- Mivel tüntethetőek el a terhességi csíkok?
- Narancssárga lett a hajam.Vissza tudnám állítani az előző színre?Segítsetek!
- Szépen lefogytam, de a pocakom nem tágít. Hogyan tüntethetném el?
- Szőke hajam ma befestettem barnára és tök fekete lett az egész. Mit ehet vele tenni igy frissen, hogy ne igya bele magát és lejöjjön?
- Mivel tüntethetem el a paradicsomfoltot a blúzomról?
- Hogyan, mivel tüntethető el a tyúkszem? Kinek mi vált be?