Férjem van, de biszex vagyok. Régóta vágyom egy felkavaró,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A legcsodálatosabb dolog az életben, ha mindenről tudsz beszélgetni a társaddal.
Elképzelhetetlennek tartom már azt, hogy ennél lejjebb adjam.
Megkérdezhetem, hogy miért nem szeretnél erről a vágyadról beszélni vele?
A vágy olykor elrugaszkodhat a valóságtól.
Nekem is van olyan, amit tuti élveznék, játszom a gondolattal, de valójában soha nem tenném meg. :)
Ha tudna róla probléma lenne számára?
Az én férjem imádná, de - számára - sajnos a biszexualitás szikrája sincs bennem.
A pöcsöm rátenném, hogy egy unatkozó férfi írta ki a fórumot.
Annyit mindenesetre elért vele, hogy megtudhattuk ki az aki mindkét kapura játszik. :)))
Halkan megjegyzem, hogy remek megoldás az is, ha nem titkon van a lány. Nem kell rejtegetni, ha férjednek is bejön, mehet közösen. :P
Sosem titkolóznék a férjem előtt. :)
Milyen romantikus! Célzás?
Tuti nem én vagyok egyik se! 🤷🏻♀️
Ha szerencsed van, a ferjed sem nyuszi. Foleg nem gyorstuzelo, hogy csak "megnyusziz".
En most sem hirdetem magamrol, hogy felre huzok. Csak par ev utan mondtam el a ferjemnek, hogy felre huzok egy kicsit. Undoritonak mondta, es nagyon osszevesztunk. Aznap haza is mentem.
Joval kesobb megbeszeltuk, es igazabol csak az csipte a szemet, hogy mason is megakad a szemem.
Pihentetore kerult a dolog. Kesobb egyutt osztalyoztunk meg "vadasztunk".
Sajnos az alkalmas leult velem inni. Es kovetett, en meg iszonyat mennyisegu piat tudok eltuntetni. Hazavittuk taxival, es en nyitottam ki a zarat neki.
De amugy olyan elmenyem is volt, hogy egy parnal voltam, harmasban keztduk, es a faszi egyszer csak felpattant feltekenysegbol, elhuzott a masik szobaba. Reggel uvoltiztek egymassal, en meg bekoszontem, hogy lelepek. Es a valasz: vard meg a kavet!
Megittam, aztan szoltam masodssor, es elhuztam.
Foleg, mert epp dugtak.
Igazan en nem tudom, hogyan kell ezt kezelni.
En nem tudok egy parkapcsolatot elkepzeln sem egy novel, csak szeretek szexelni veluk.
Meg furcsa, kozeli baratsagokat tarto neha barkivel.
Nem vagy egyedül. :)
Ne légy nyuszi.;)
További ajánlott fórumok:
- Jogos, ha a férjem azt mondja, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudok finomakat főzni?
- A Férjem betonfejű, vagy Én vagyok rendetlen?
- Az anyósom vagy a férjem a baj? Ki vagyok borulva..
- Rossz vagyok, ha nem szeretem,hogy a férjem előző házasságából nálunk vannak a gyerekei?
- A férjem mobiljában olyan becenéven vagyok elmentve, ahogy...
- Honnan tudom, hogy biszex vagyok?