Femibion 800 vitamin (beszélgetés)
Persze, nem árt neki. Elkezdtem a ráhatást, és mondtam neki, hogy inkább szedje ő, ha nekem megint elő jönnek a rosszullétek, amire az volt a válasza, hogy jó, beszedi, ha nem nő melle tőle :DDD
Amúgy most találtam a vitaminokról egy összehasonlító táblázatot. Most még jobban összezavarodtam :D Csak tudom magamról, hogy nagyon rosszul érkezem, azért gondoltam, hogy valami vitamin nem ártana, hogy legyen mit elszívnia a gyereknek, mert bennem semmi vitamin nincs, de lehet tényleg fölösleges ilyeneket beszedni, lehet elég lenne 1-2 dolog és kész :D
Sajna ő nem így működik. Akár mire nem lehet rávenni, néha még füllenteni sem tudok neki, mert mindig toppon van az agya :D
De majd lebeszélem vele holnap :))
ne szólj neki
csak adj egyet a kezébe naponta, hogy jót tesz majd ebben a hideg időben a vitaminpótlás :)
ha nem szeded be, add a férjednek
vitaminkomplex, nyugodtan beszedheti
sőt, hasznos is lehet a folsav miatt
Utána olvastam, nekem ez volt a legszimpatikusabb, azért ezt kezdtem el szedni. Illetve az elevitről és a gravidáról is sokan írták, hogy pont ezek voltak a mellékhatások, hányás, rosszullét, székrekedés, stb. Ezt akartam elkerülni, ezért vettem a femibiont, erről alig találtam negatív hozzászólást.
Az a gáz, hogy 2 dobozzal vettem egyszerre. A másodikat már nem kezdtem el szedni rögtön, kihagytam 1 hetet. Reménykedem most benne, hogy hozzá szokik a szervezetem és nem jönnek megint elő ezek a dolgok, de ha még is, akkor mindenképp váltok, mert ennek valóban nincs értelme.
A rejtély megoldódott.
8.-án már nem vettem be a vitamint. 11.-én hánytam utoljára, onnantól megszűntek a rosszullétek. 12.-én megjött a menstruációm. Most újra elkezdtem szedni a vitamint, hát ha hozzászokik a szervezetem és nem lesz probléma a továbbiakban.
Illetve itt hoxán "figyelmezettek", hogy maga a folsav okoz ilyen tüneteket. Utána olvastam és valóban így van. Neki köszönhető a hányinger, hányás, rosszullét, menstruációba bekavarás, stb. Viszont mióta megjött, olyan görcseim vannak, hogy már az életkedvem is elment. Sőt, már lassan ott járok, hogy szülni se akarok :D
hasonlítsd össze bármi más, sima multivitaminnal
csak arányokban van eltérés, ahogy a vitaminkomplexek között
kizárt, hogy sima vitaminkészítménytől legyen
legfeljebb pszichésen...
Ejha, ez nagyon érdekes. Egyik fórumtársam is pont ezt a vitamint szedi, és pontosan ugyan ezekről a tünetekről számol be. Ő is mindig rosszul van,késik a mensie, de minden teszt negatív, és az orvos sem lát semmit.
Mondom neki, nézzen be ide.
Sziasztok! December eleén elkezdtem szedni a Femibion 800-as vitamint, mert a férjemmel babát szeretnénk.
1,5-2 éve rendszereződött a menstruációm, minden hónapban rendesen megjön, előtte nagyon rendszertelen volt.
Decemberben egész hónapban görcsölt a hasam, szúrt, volt hogy annyira fájt a méhem, hogy az ágyban is alig tudtam megfordulni. Naponta többször rám jön a hányinger és a szédülés. 31.-én kellett volna megjönnie, de azóta sincs "híre"... 2 tesztet is csináltam és nőgyógyásznál is voltam, de nem vagyok terhes.
Más is járt már így ezzel a gyógyszerrel, hogy ennyire rosszul volt tőle? Már most komolyan elgondolkodtam rajta, hogy nem kezdem el a 2. dobozt bevenni.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Femibion magzatvédőről?
- Mi a véleményetek a Femibion 800-ról?
- Szedett valaki közületek Femibion-t?
- A Femibion 400-at szedem és most a doki írt fel folsavat és vasat, szedjem még ezeket is?
- Lehetseges a Femibiontol nagy etvagy es hanyinger, emelyges?
- A Femibion 800 mellé kell más kiegészítő vitamint szedni?