A Femibion 800 mellé kell más kiegészítő vitamint szedni? (beszélgetés)
Szia!
Véletlenül tévedtem ide.
Folsav: olvass utána az MTHFR génmutációnak = folsav anyagcserezavar. Ebben az esetben a napi 400NE folsav nem elég, én is 3mg-ot pluszban szedek.
De aranyosak vagytok!!! Köszi szépen!!!
Szóval akkor hülye ötlet felváltva szedni a Gravidával?
Ja és még valami eszembe jutott, ami már nem tartozik a kérdés témájához... :-) Mik azok az ételek, amik most tiltólistára kerültek? Ha jól tudom, májat és nyers húst (pl nyers sonka, kolbász) most nem lehet enni. De mivel vigyázzak még?
Köszi... :-)
Elöszőr is gratula:)
Én a saját tapasztalatomat tudom elmondani neked,Elevittel kezdtem a terhességem elejénj és rohamosan elkezdtem hízni,aztán áttértem a Femibionra én nem szedtem mást mellette,a dokim se mondta,hogy szedjek,viszont a 25-26 héttől vasat is kellett szednem!
Szerintem a Femibiont szedjed mindenképp!
Kérdezz nyugodtan!
Azt tudom, hogy azért jó a Femibion, mert könnyebben hasznosítható a benne lévő folsav.
De miért van az, hogy sok minden nincs benne, amit más vitaminok pl Gravida tartalmaznak. Pl: A, D3, K vitamin, Magnézium, Kalcium, Vas, Szelén... Jobb lenne úgy szedni, hogy egyik nap Femibion, másik nap Gravida?
Továbbá miért van az, hogy sokaktól hallom, hogy a terhesvitamin mellé szednek még plusszba folsavat. Most akkor nem elég az a 0,8 mg ami van a Femibionban?
Bocsi a sok kérdésért, de ma teszteltem pozit és szeretném a legjobbat a babának. :-)
További ajánlott fórumok:
- Szoktál vitamint szedni?
- Terhesség alatt milyen vitamint ajánlott/engedett szedni az orvosotok?
- A-vitamint szeretnék szedni, tudtok valamit ajánlani, amit a drogériákbn is meg lehet kapni, vagy recept nélkül?
- Miért fontos a Béres csepphez C vitamint szedni?
- Kutyáknak vitamint vagy tápszert adjunk kiegészítésként?
- Mennyi D vitamint kell szedni?