Mi a véleményetek a Femibion 800-ról? (beszélgetés)
Olyan 10 körül,nekem akkor volt reggel terhesen :)
Volt,hogy később,de mindig evés közben,de hát....
Én ezt szedem, és kiváló a vérképem, persze nem biztos, hogy ettől. Ebben minden összetevő megvan, a jód is, megfelelő mennyiségben, ami az Elevitben vagy Gravidában vagy valamelyikben nincs, nem emlékszem mit mondott a dokim. Először Gravidát szedtem és attól hasmenésem volt.
Gondolom mindenkinek más jön be, hiszen mindenkinek más a szervezete.
Én Elevitet szedtem,még a teherbeesés előtt 2 hónappal is,úgy félidőben/20-22 hetesen/ a dokim ajánlotta a Femibiont,3x vettem be/3 napig/,mind a 3x egész reggel hánytam,nem bírta a szervezetem,pedig az a vitamin jobb lett volna nekem/nekünk/...a doki szerint...amint visszatértem az Elevithez azonnal más lett minden,úgyhogy én sajnos nem tudok jót mondani róla.
A Hipp Natal nem olcsó,és nekem nagyon égett a gyomrom tőle....
nem drágább,mint az elevit vagy a femibion!
a femibion is 3000.- körül van!
a hipp natalból 2 dobozt veszel,az 1 havi adag,és 2400.-ba kerül!
tehát nem drága
Ez sajnos elég drága:2 kicsi üveggel több mint 1000ft a DM-ben.
Én a Femibiont szedem,mert az Elevittől 1 hétig nem mentem wc-re.Eddig semmi gondom vele.(a 800-ast szedem!)
ja,minden eredményem,vizelet,vérkép,cukorterhelés tökéletes!
semmi mást nem szedek mellette,sem vasat,sem magnéziumot semmit!
Gyönyörű babavárást kívánok!
szia!
tudom nem Femibion,de szeretnék ajánlani neked egy terhesvitamint!
még pedig a Hipp Natal nevezetűt!
ez nem kapszula,hanem folyadék kis üvegekben!olyan íze van mint a gyümilének,vagyis mint a kubunak :D
én most is ezt iszom,nagyon meg vagyok vele elégedve! sokan nem ismerik csak a szokásos:Elevit...femibion...stb....
nem híztam eddig csak 3 kilót,most vagyok 31 hetes!
nagyon jó véleményem van róla. én az ele....it-től híztam egy csomót (még nem terhesen) ettől semennyit. aztán a dokim azt mondta, hogy ebben a folsav olyan formában van, amit mindenki tud hasznosítani, a legtöbb más vitaminban pedig olyanban, ami nem mindenkinek hasznosítható.
szoptatás alatt is szedtem. (a 400-ast) segíít, hogy ne szívja le az anya szervezetét a szoptatás. egy barátnőmnek a bőre a haja tönkrement, és elkezdte ezt szedni, és úgy jött rendbe.
Nekem 2009-ben is ezt ajánlotta már a dokim,végig ezeket szedtem(800 és 400).
Vérképem végig jó volt,panaszt nem okozott,gyerek egészséges,9 kg-ot híztam összesen.
Én csak jót tudok róla mondani.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Femibion magzatvédőről?
- Szedett valaki közületek Femibion-t?
- A Femibion 400-at szedem és most a doki írt fel folsavat és vasat, szedjem még ezeket is?
- Lehetseges a Femibiontol nagy etvagy es hanyinger, emelyges?
- A Femibion 800 mellé kell más kiegészítő vitamint szedni?
- Aki Femibiont szed az 12 hét után 400-asat vagy 800-asat szed?