Szedett valaki közületek Femibion-t? (beszélgetős fórum)
Szia! A Femibion nekem nem vált be, mármint biztos nagyon jó csak éppen van egy mellékhatása. Alattomos módon felkúsztak rám a plusz kilók :( Pedig mindig kitartottam azon véleményem mellett, hogy nem ettől hízik valaki, csak kifogás. Nekem a fogamzásgátlómmal sem volt ilyen problémám, erre tessék!! Gravidára váltottam (Optima), azóta megállt a gyarapodás. Sajnos még nem sikerült teherbe esnem, így jobban meg is viselt a dolog, mert úgy érzem, hogy feleslegesen küszködök a kilókkal...
Lehet, hogy rád nem lesz ilyen hatással, csak megosztottam a tapasztalatomat. :)
Baba tervezéskor elkeztem szedni a femibion 800at.(februárban)
Jelenleg 16hetes kismama vagyok:) most a 400at szedem már.
Szerintem a legjobb.És ha azt nézzük,h az elevit mellé kell +folsav akkor nem drágább.Nekem bevállt.
Sziasztok!
Én csak 10 napja szedem a femibion-t, az orvosom ajánlotta, semmi bajom nincs tőle. Viszont olyan problémám lenne, hogy májusban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, ma van 40.napja hogy nem jött meg...vagyis tegnap meg ma is volt 1 kisebb fajta vérzésem de nem nevezhető menstruációnak. Nem tudom baj e, hogy közben szedem a vitamint? Szeretnénk már babát, remélhetőleg teherbeeshetek és nem kell várnom hónapokat. Remélem van itt valaki és tud segíteni.
Jó szer. A legjobb a magzatvédők között, mivel csak ebben van metafolin.
Attól, hoyg még nem vagy terhes szedheted.
Én szedtem, de nincs összehasonlítási alapom, sőt fogalmam sincs, hogy mi lett volna ha mást szedek, vagy ezt sem, szóval passz.
Drága volt, nem volt mellékhatása; mondjuk nem szedtem minden nap.
A toxémiámat szerintem hiba lenne erre fogni:D
Köszike a kedves hozzászólásokat, én Ausztriában élek már évek óta, itt nem kerül sokba, 24,- €. Nem tudom, h az árfolyam szerint forintba mennyi.
Mennyi a méhnyálkahártya normális vastagsága?
Én is szedtem, bár csak kb. fél hónapig, mert sokat szédültem, rosszul voltam, hányingerem volt az idő alatt. Így a dokim leállított róla.
Drágának drága, de nálam nem a doki ajánlotta, sőt mondta is, hogy szerinte nem jobb a többinél.
További ajánlott fórumok:
- Honfoglalón játszik valaki közületek?
- Használt már közületek valaki Öko-mosógolyót? Mik a tapasztalataitok?
- Szedett közületek valaki Duphastont? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel a gyógyszerrel kapcsolatosan?
- Szedett már valaki közületek Coaxil nevű gyógyszert? És mi a véleményetek róla?
- Szedett valaki közületek Prozacot terhesség alatt? Ha igen, lett valami káros hatása a babára nézve?
- Ph bázis tablettát szedett már valaki közületek?:)