Mik a tapasztalatok a Femibion magzatvédőről? (tudásbázis)
nekem a femibion tökéletesen bevált.se hányinger,se farkaséhség.amúgy sem vagyok egy soványság....:-)mellette az aldiban kapható calcium pezsgőtablettát iszom.
5 hetes kismama
Sziasztok!
Megkérdezhetem hogy: én is regisztáltam most a femibion honlapon, kell még vamit tenni, hogy küldjenek terméknintát?
Köszi a választ!
Sziasztok!
NEm tudjátok hogy ezt a tablettát meg lehet venni egészségpénztárra?
sziasztok!
A femibion mellé szedtek pluszba folsavat?
Akkor viszont érdemes figyelni!!Ha vacakul vagy tőle, akkor inkább térj át másra.
Na igen, elég húzós az ára, tényleg érdemes szétnézni, akciókat keresni.
Szia Vulcsy! A 3065,-Ft tényleg jó ár! Valaki mondta, hogy már 6000-ért is látott!
Én pesti vagyok, de szerintem itt is vannak Szimpatikák, utánanézek a neten.
A Femibion honlapján láttam egy lehetőséget: regisztrálni kell és küldenek ingyenes termékmintát. A hét elején regisztráltam, úgyhogy szerintem jövő héten meg is kell érkeznie.
Sziasztok!
Az egyik online patikában láttam Femibiont 3200,-Ft-ért, plusz a szállítás. Egyelőre ennél olcsóbban nem találtam, de szerintem ez ahhoz képest, amennyire állítólag jó nem is olyan drága.
Azért ha valaki ennél is olcsóbban talál, akkor kérem, tegye közzé itt ebben a topikban!
Szép, napsütéses napot mindenkinek :)
Sziasztok! A húsvéti készülődés közben a neten a nyuszis képeket vadásztam és találtam egy animációt a femibionról: [link]
Aranyos :)
További kellemes húsvétolást!
Köszi a válaszokat! Kicsit böngészgettem a neten és tényleg nem olcsó. Arra gondoltam, hogy a párom egészségpénztárára váltom ki. Remélem, ez működni fog.
Valamelyik fórumon azt olvastam, hogy a 400mg-os kiszerelés DHA tartalma miatt rendkívül hatékony a rendellenes agyi fejlődés kiküszöbölésében.
Persze az sem mellékes, ha a sok vitamin segít megvédeni a vírusoktól, ahogy Natasa írta lentebb, mert sajnos én is hajlamos vagyok elkapni mindenfélét, de a baba miatt még egy fél aspirint se mernék bevenni :)
A 400-ban halolaj van pluszba, meg ha jól tudom egy kicsit más az összetétel, ezt a 13. héttől kell szedni...
Hízás...nos én elég hajlamos vagyok a hízásara a 23.hétben vagyok +1 kg-al...szerinted? :)a dokim pont azért adta nekem a femibiont,mert nem vagyok egy anorexiás alkat :)
Sziasztok!
Én pár hete szedem a Gravidát, mert az Elevittől hánytam, ettől viszont hízok. Olvastam a topikban, hogy a Femibionban elég sok vitamin van a folsav mellett. Kicsit félek, hogy ettől is hízni fogok. Tudtok még valamit írni róla? A 400-as és a 800-as között csak folsav tartalomban van különbség?
Köszi :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek a magzatvédő vitaminok befolyásolják a baba méreteit?
- Mennyire fontos a magzatvédő biztonsági öv?
- Gravida magzatvédő vitamin okozhat extra étvágyat?
- Besafe magzatvedő biztonsági öv kismamáknak, tapasztalatok?
- Dr. Czeizel Magzatvédő Multivitamin
- Használ vagy használt valaki magzatvédő övterelőt az autóban?