Felvételi után lehet még módosítani? (beszélgetés)
esetleg lehet még átjelentkezni félév után de csak akkor ha hasonló tantárgyak vannak
tehát elkezded félévet megcsinálsz közben megkeresed azt a sulit ahol indult az a szak ami neked kell és megkérdezed át lehet e jelentkezni
harmadikra nem írtam semmi sem.
Az a történet, hogy gyed után a munkáltatóm más munkakörbe tett vissza és az első helyre való képzést támogatná munkaidő kedvezménnyel utazási költséggel stb és persze később a bérembe is beleszámítana a képzés .
Csak sajnos nem indul összesen hárman jelentkeztünk rá.
A második helyre írt szakmát nem támogatná sajnos
szia!
Evileg sajnos nem. Vagyis szíved-jogod nem beiratkozni, de nem választ6od inkább a 3. helyen lévőt:(
felvételiztem most februárra történő képzésekre, sajnos amit az első helyre írtam nem indul, pedig azt támogatná a munkahelyem is.
A második helyre bejutottam, de azt nem támogatják a munkahelyemen és más szakma is.
Vissza mondhatom a második helyet?
További ajánlott fórumok:
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Társasházi kutyatartásnak mik a szabályai? Lehet-e utólag módosítani?
- Főiskolai jelentkezési sorrendet meddig lehet módosítani?
- Hol lehet jelentkezési lapot kapni a felvételihez?
- Ha megkérdezi a Mozilla, hogy jelszó megjegyzése? És azt választom, hogy "nem, soha", utána hogy lehet ezt módosítani?