Felnőtt fejjel 26 évesen lett csúnya pattanásos gyulladt az állam. Mit tudnék vele kezdeni? (beszélgetés)
úristen!milyen gyógyszer az meg?:O
nekem az államon vagy stressztöl jön ki sok miti,vagy zsírosabb kajától, de sztem is hormonális (vagy nyirokrendszer probléma ?)
Én úgy tudom, hogy az áll körüli pattanásoknak a belső oka mindig nőgyógyászati vagy hormonális problémára utal!
Én nem venném be azt a gyógyszert a helyedben, meg a krém is elég érdekes! Tisztítás, teafaolaj (de jó minőségű), levendulás hidratáló, esetleg Vichy Normaderm!
hát de nem? most komolyan.. 7 éve inkább 8 hogy hormonális gyógyszereket szedek csak azért hogy kívülről szép legyek.. rengeteg antibiotikum csak azért mert beteg voltam sokszor.. szteroid az allergiára (ez utóbbi szezonális és inkább nem is szedem..) de azzal hogy belül mi van senki nem foglalkozik.
baj van és volt is kisebb nagyobb és ki tudja még az is lehet hogy emiatt...
Nah de panasziroda vége :D
így van alapja a kívülről szép, belülről "rothad" mondásnak...
Mindegy fene.. lesz valami :)
tudom hogy nem nekem írtad ezt:)
de ezek a tünetek is hormonális problémák miatt alakulnak ki ugye?
gondoltam már rá hogy hormonális eredetű lehet:S
Ezzel nőgyógyászt keressek fel vagy kit? Nem vagyok jártas a témában:S
Kozmetikushoz mindenképpen megyek 1-2héten de ő erre nem fog tudni semmit mondani szerintem...
parfümöt nyakamra nem "teszek" úgyhogy az kilőve.
Kozmetikumok hm már jó ideje ugyanazokat használom.
Nem tudom de szerintem ebből most már tényleg bőrgyógyász lesz.. vagy nőgyógyász vagy mi?:S
Más problémád nincs?
Hizás, mestruációs problémák, szőrösödés, száraz bőr, haj problémák, fáradság?
nem úgy értettem:)
Szóval ezek időközönként előjönnek.Sok piros dudor aztán egy ideg semmi most megint.de a nyakamon jobb és bal oldalon leginkább... és nem érnek meg csak olyan kiütés szerű izék..
sziasztok.
Nekem a nyakamon jönnek ki időközönként ilyen piros pattanásszerűségek..Volt valakinek ilyen?
További ajánlott fórumok:
- Gyulladt pattanásos arcbőr!
- Krémajánlás gyulladt, pattanásos, mitesszeres bőrre
- Mit lehet kezdeni a gyulladt, mérges pattanással és az utána képződő sebekkel?
- Mit lehet kezdeni a csecsemőkori mitesszeres és pattanásos bőrrel?Ki lehet tisztítani valahogy a pórusokat?
- Kamillás borogatás segít a gyulladt pattanások leküzdésében?
- Gyulladt pattanásos bőrt milyen gyakran és meddig kell borogatással kezelni?