Mit lehet kezdeni a csecsemőkori mitesszeres és pattanásos bőrrel?Ki lehet tisztítani valahogy a pórusokat? (tudásbázis)
Szia!
Sajna nem sokat tudok segíteni,mert valamilyen gyógyszertári kevert krémet írt fel,mint utólag kiderült és a gyógyszertárban csak azt írták rá,hogy kenőcs.Tehát nem tudom a nevét,vagy az összetevőjét.De nekünk a gyerekorvos írta fel,lehet hogyha szólnátok Neki,akkor Ő is fel tudna Nektek írni valamit.
De megmondom őszintén,hogy valahogyan nem tudom elképzelni,hogy ez a krém kitisztítja valahogyan a pórusokat Neki.Bár nagyon jó lenne.
De ha gondolod akkor ha jövőhéten pénteken jön a védőnénink megkérdezhetem Tőle,hogy mi is ez,mert hátha tudja.:)Általában mindent tud.Okos nő:))))))))))
Szia!
A kislányomon is vannak ilyesmi pöttyök, mint amiről írtál. Persze nem biztos, hogy ugyanarról a dologról van szó, de ha elviszed orvoshoz, légy szíves, írd meg, mi lett a vizsgálat eredménye!
Nekünk minden vizsgálat eredménye negatív lett. Azt mondta az orvos, szép,egészséges kislányom van, ne akarjak belőle beteget csinálni. Törődjek bele, hogy egy kicsit érdesebb a bőre. Most 5 és fél éves, az arca és a felkarja tele van pattanás-szerű pöttyökkel. A Ti eredményetek talán segíthet nekem is, hogy milyen irányban próbálkozzak még. Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- Régóta meglévő pattanások, mitesszer
- Krémajánlás gyulladt, pattanásos, mitesszeres bőrre
- Mivel kezeljem házilag zsíos mitesszeres néha pattanásos bőrömet?
- Hallott már valaki a Skinoren krémről? Úgy hallottam, nagyon jó pattanásokra, mitesszerekre és hegekre.
- Mivel érdemes kezelni a nagyon mitesszeres, pattanásos bőrt?