Felföldi Róbert nőgyógyász milyen doki? (beszélgetés)
Régi a kérdés, de hátha még aktuális valakinek.
Nem magánrendelésen kerültem hozzá. Ha nem lát benned pénzt, nem nagyon figyel rád. A vizsgálatot gyorsan lezavarta, utána csak a telefonját nyomogatta, nem érdekelte, van-e kérdésed, vagy sem.
Akiben pénzt lát, azzal nagyon figyelmes, kedves, küldi is a magánrendelésére.
Szia!!
Robinak parja nincsen egesz Europaban. 17evesen kezdtem el Robihoz jarni,20eves kulfoldre kerultem igy csak ritkan jartam haza es sajnos gondjaim adodtak,kulfoldon senki nem tudta megallapitani,hogy mi a bajom,tobbszor jott meg egy honapban,gyogyszer szedes kozben. Hazamentem nyaralni es elso utam hozza vezetett,masnapra mar vervetel es huvelyi UH,eredmenyek megerkeztek ujra UH es konzultacio amit a rendelojeben beszeltunk meg. Sikeresen kideritette,hogy a cukorszintem miatt jon meg tobbszor :( De kaptam gyogyszert tole es tanacsokat!!! Rosszat az mond ra,aki nem is akarja megismerni. Lelkiismeretes es verprofi a szakmajaban :) Örülük,hogy ilyen orvosom van. Mikor hazalatogatom biztosan meglatogatom :)
Szia!
Közben én már meg is szültem nála a kislányomat és végig meg voltam elégedve vele. Legutóbb pár hete voltam nála cisztával és azt is sikerült hamar megoldani.
Mostanában én is hallottam róla ezt-azt, de szerencsére nekem továbbra is jók a tapasztalataim vele kapcsolatban és 100 %-ig megbízom benne.
Gratulálok az ikrekhez és sok egészséget nektek!
Én hozzá járok ikerterhességgel, és nagyon alapos. Nekem az a tapasztalatom, hogy a kis gondokat is komolyan veszi, és a kis kérdéseket is. Nagyon szeretjük, én is, és a férjem is, aki minden uh-n részt vehet, sőt külön képzésben részesül szonográfia témában :)
Ja, és nem csak a magánrendelőben, hanem a kórházban is segít. Az asszisztense az időpontokkal, ő meg ha olyan van, akkor jön... pl. nekünk mindkét genetikai uh-ra jött... A legemberségesebb és legjobb orvos, akivel eddig találkoztam.
Nekem negatívak a tapasztalataim. Lehet, hogy kedves, de ha baj van odabenn, azt nem veszi észre..hidd el tudom miről beszélek. Ha bárki nála van, AZONNAL cseréljen dokit.
Én örülhetek, h életben van a kisbabám, holott az utolsó napokban is tökéletesen rendben talált mindent, de mikor megszültem...Még a perre vitelen is gondolkodtam.
Már a terhességem alatt is elfelejtett előzőleg megbeszélt időpontokat, már akkor feltűnt, h szétszórt, de nem gondoltam, h ennyire, és h ekkora baj lehet belőle.
Ne az legyen a cél, h kedves legyen a dokid, hanem az, h tudja mit csinál.
És nem vagyok egyszeri eset, mert egy ismerősömnek nem vette észre a cisztáját
Sziasztok!
Én érdeklődni szeretnék, hogy van-e valaki aki Nyíregyházán dr. Felföldi Róbert-hez jár, vagy járt és milyenek a tapasztalatok.
Én nemrég kezdtem el járni hozzá, mert a gyógyszer abbahagyása után 1 év után sem állt be a menszim, sőt volt, hogy majd 3 hónapig nem volt, és terhes sem voltam. Kiderült, hogy magas volt a prolaktinem, de ez már szépen lement, és most épp a ciklusomoat nézzük. Ha minden oké, akkor 1-2 hónap múlva beleváguka a férjemmel. Nekem egyenlőre jó tapasztaltaim vannak Felföldivel kapcsolatban, de kíváncsi lennék mások véleményére is.
További ajánlott fórumok:
- Szegedi Nőgyógyászati Klinikán lehet adott nőgyógyászhoz kerülni, ha jelzem a "bejelentkezésnél" (egy ismertebb dokihoz is)?
- Róbert K. klinikán melyik nőgyógyászt ajánlanátok?
- Szent István Kórház, nőgyógyászat, mennyit illik adni a dokiknak?
- Dr. Lukács Róbert nyíregyházi nőgyógyász telefonszámát meg tudná valaki adni?
- Kovács Róbert nyíregyházi nőgyógyász mostani árairól van valakinek infója?
- Nyíregyházán Dr. Molnár Balázs nőgyógyászról, illetve Dr. Lukács Róbertről érdekelnének tapasztalatok