Szent István Kórház, nőgyógyászat, mennyit illik adni a dokiknak? (tudásbázis)
7. vikuszka
2011. febr. 18. 17:30
Köszi a válaszokat!
Hát sajnos az a helyzet, hogy én sem viccből fizetem a TB járulékot, de ha az ember beteg, és jó ellátást akar, akkor zsebbe kell nyúlni. Örülök neki, hogy Pálfalvi doktor elvállalt egyáltalán, csak olyan kellemetlen megkérdezni, hogy akkor most mennyi... De ezt fogom tenni.
6. 2e0264df59
2011. febr. 18. 17:28
Sziasztok!
Az én orvosom (nem Istvános, nem is főváros) erre a kérdésre csak annyit mondott, hogy "Önre bízom". Engem visszataszít ha egy orvos kerek perec megmondja, bár az sem rossz miheztartás végett. Szóval, felénk járja egy olyan íratlan szabály, hogy az anyasági összegét "illik" adni szüléskor az orvosnak. De én hallottam attól lényegesen kevesebbet is.
5. 89a16b9c50
2011. febr. 18. 17:06
miért kéne annyit adni? ha nem a magánrendelésére jársz? ha az ügyeletesnél szülsz? ez a feladata, erre esküdött fel. Ha nem az ügyeletesnél szülsz, hanem magánrendelésen akkor pedig egyszerűen kérdezd meg mennyi a tarifa, nem lesz szívbajos biztos vagyok benne.
4. vikuszka (válaszként erre: 2. - Eszterxx)
2011. febr. 18. 17:02
Nagyon köszi a választ! A dokim Dr. Pálfalvi, tudom, hogy ő ott nagyon menő. Nem szülés lesz, hanem műtét.
3. woroscsaj
2011. febr. 18. 17:01
Van dokid, mert őt inkább kérdezd meg, ha meg nincs akkor csak annyit amennyit jónak látsz!!!
2. eszterxx
2011. febr. 18. 16:57
attól függ, hogy milyen helyzetben levő doki, szülésnél 80-120 eFt
1. vikuszka
2011. febr. 18. 16:11
Szent István Kórház, nőgyógyászat, mennyit illik adni a dokiknak?
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok szülészekkel az 1. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai kórházból
- Szent István Kórházban szülész nögyogyászt keresek!
- A Szent István kórházban keresek nőgyógyászt, leginkább nőt. Tudnátok ajánlani?
- Tudna valaki ajánlani egy jó nőgyógyászt aki a bp-i Szent István kórházba rendel?
- Dr. Fábián István szülész nőgyógyászról vélemények? Rendel esetleg valamelyik kórházban a Mátyásföldi klinikán kívül?
- Kinek mi a véleménye a siófoki kórházról, azon belül is a nőgyógyászatról (Dr.Takács István)?