Fejlesztési lehetőségek az első hónapban (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Fejlesztési lehetőségek az első hónapban
Deákné B. Katalin: Anya, taníts engem! c. könyve
Benne volt a cikkben :)
Én már néztem ,legegyszerübb megrendelni az neten
Menjetek Ringató foglalkozásra!!!!!
Budapesten több helyen van ilyen, de az ország több részén épül a ringató rendszer!!!!!!
Zene, ének, muzsika!!!
A legjobb fejlesztő!!!
Mi is csináljuk, persze még csak a második-harmadik hónapnál tartunk.
Néztem, hogy később is rengeteg ötletet ad a játékokhoz is. Remek könyv.
Majd még csemegézek belőle nektek.
Ismerem a könyvet, mindenkinek csak ajánlani tudom. Ennek alapján tanítgattam mindkét gyermekemet, és mondhatom, hogy csak siker koronázta a fáradozásainkat. Lányom 3 évesen került óvodába, az óvónéni szerint, tudása alapján mehetett volna iskolába! A fiam most 5,5 éves, még nem olvas ugyan, de 20-as számkörben biztosan ad össze, von ki és gyakorolja a szorzást. Hozzátenném, hogy senki nem tanította erre, magától jött rá a dolgok mikéntjére. A lányom már 4 évesen olvasott és nyomtatott betűkkel írt. Az iskolában nem okozott gondot ez a tudása, igaz nagyon jó tanító nénije van! Mondom ezt úgy, hogy én is pedagógus vagyok. Jelenleg verseket ír, és úgy pörög az agya, hogy én csak a fejemet kapkodom.
Szóval! Aki teheti szerezze be magának ezt a könyvet, és fejlesztgesse ez alapján picikéjét. Soha nem késő elkezdeni!!!
Az újszülött életét a feltétlen reflexek irányítják. Ezek veleszületett élettevékenységek, amelyek lehetővé teszik, hogy lélegezzen, táplálkozzon, ürítsen.
Az első hónapokban a tanításban az érzékszerveken keresztül szerzett információké a fő szerep.
Nézzük mit lehet tenni az információszerzés érdekében!
Ugrás a teljes írásra: Fejlesztési lehetőségek az első hónapban
További ajánlott fórumok:
- Szállodák, panziók, egyébb szállás lehetőségek
- Internetes ismerkedési lehetőségek...?
- Hogyan lehet egy elsős kisgyerek koncentrációs képességét fejleszteni?
- Tanítanád tanárként elsőtől negyedik osztályig gyermeked, ha lehetőség adódna?
- Első lakás/ház vásárlásakor friss házasként milyen lehetőségeink vannak (hitel, kedvezmény, pályázati lehetőség, stb.)?
- Milyen korai fejlesztési lehetőségek vannak a csecsemők részére?