Fej-hátrafeszítés csecsemőnél (beszélgetés)
Köszi szépen!
kedves vagy:)
Szia!!
Na jól van örülök, hogy jelentkeztél!!!
Jó egészséget!!!
Szia!
Kicsit már nyugisabb,az orvos azt mondta hogy fáj hasa.Próbálgatjuk a cseppeket,ma már jobban viselkedett.:)
Köszi az érdeklődést!
Szép napot!
Évi
"szerinte hasfájós"....
Mint írtam a te felelőséged,a te gyereked.
Számomra ez túl laza felfogás egy első gyerekes anyukától. Ez az én véleményem.
Én is bízok benne hogy nincs nagy baj.Köszi a nyugtatást!
szia
szia!
Volt itt a védőnőm tegnap és ő azt mondta hogy szerinte hasfájós.Persze aggódom de nem tudok most mást tenni,ha pár nap alatt nem múlik lehet elviszem az orvoshoz.
Ha egy gyerek beteg,vagy szokatlan dolgokat csinál,és közben fájdalmas ahogyan sír, akkor orvoshoz kell vinned.
Vagy hívd ki,mert nem kell bevinned most a sok hurutos gyerek közé egy rendelőbe.
De most komolyan,hogy tudsz így nyugodt lenni? Reggel nyitottad ezt a topikot, csak vársz,de nem hívtál orvost??
Ne légy felelőtlen,a te gyereked a te felelőséged.Ő még csak a sírásával tud jelezni.
Nem bántani akarlak, de fura,hogy reggel óta csak vársz...
Én konkrétan nem értem,hogy még mire.
Nagyon bele lehet bolondulni ha valaki netes fórumon kutatgat. Nem mindig a jóindulat vezérel embereket.
Ilyenkor jön az,hogy "de ez ezt írta,de az azt írta"
És egy első gyerekes anyuka,egy picivel otthon nyugalmat igényelne,és hozzáértő választ a kérdésére.
De itt sem háziorvos,sem szakorvos nem fórumozik,így tartozkodok attól ,hogy bármit kerek perec leírjak.
De reméljük már felhívta a pici orvosát,és kapott választ kérdésére.
Na erre is azt kell mondjam , hogy IGAZ !!!!
És a másik... egy tünetet leírni más mint látni Legyen igaza az előttünk szólóknak és semmi baj.De 2 hetes Ő még pici a tornamutatványokhoz.Attól tartok fájdalom tünet.
Ha tényleg érdekli akkor előkerül majd.
Nem vagyok híve az ilyen topikoknak,sem a benne folyó eszmecserének,mert az a tapasztalatom,hogy sokszor vakvágány a sok jószándékú tanács.
Mindenki kérdezze meg "kezelőorvosátgyógyszerészét" nondatban nagy igazság van:)
Én a szívtranszplantos fórumot olvasom egy másik helyen,és rémes amit írkálnak a szülők. Elferdítve minden.
Meglepődtem mikor egy nálunk fekvő kicsinek az anukája ezen a fórumon annyi baromságot írt.
És a többi szülő elhiszi. Sajnos.
További ajánlott fórumok:
- Pofon egy pár hetes csecsemőnek?!
- Szerintetek két hónapos csecsemőnek mit lehet adni tápszer mellé táplálék pótlásra? ( a tápszertől nagyon gyarapszik a súlya)
- Van értelme 3 hetes csecsemőnél mellszívót venni?
- Párna csecsemőnek
- SOS! Kislányom 2 héten belül már másodszor tart "anyatejes diétát". Tudtok vmi természetes étvágyjavítót 10 hónapos csecsemőnek?
- Milyen babaápolási termékeket használtok újszülött csecsemőnél?