Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Fehérbor-krém recept

Fehérbor-krém recept

A Fehérbor-krém hozzávalói:
5 dkg cukor
7 cl fehérbor
fél dkg zselatin
4 tojássárgája
fahéj
citromlé


A Fehérbor-krém elkészítési módja:
A cukrot, a fehérbort, a tojássárgáját és a zselatint vízgőz felett forróra hevítjük. Állandó keverés mellett beletesszük a fahéjat és a citromlevet, majd lehűtjük. Keményre vert tejszínhabbal lazán elkeverjük, majd formákba töltve hűtőszekrényben dermesztjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A fehérbor-krém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook