Fájdalom szindróma, fantom fájdalom!Gyógyult már meg valaki belőle?Hogyan? (tudásbázis)
Egyik tudományos csatornán volt egy dokumentumfilm amelyikben pszichogén fájdalom-szindrómából gyógyítottak ki egy hölgyet. Előtte az orvosok évekig nem vették komolyan a betegségét.
Sajnos a film címére nem emlékszem, és arra se hogy melyik adón volt. Megpróbálom megkeresni.
Kellemes Húsvéti ünnepeket ! mindenkinek ! :)
Én már Próbáltam terápiásan elmesélni ,olyannak akinek ,időjárásra akár a rángatozásig is ,eljutott a csonkja ,de nem voltam jó mesélő !:(
Meg öszinte legyek ,nem is nagyon hittem a módszerben ? Van akinek müködik ???
Állítólag visszafele is működik, vagyis mindkét jól működő végtaggal végezve a tükrös gyakorlatokat, a "lehetetlen" mozgás látványával lehet akár fájdalomérzetet okozni.
Majd kipróbálom. :)
Sziatok !
Te szerinted müködik ?
Én is próbáltam beleásni magam a témába ,de nem egészen értettem meg mindent !
Ha van + tapasztalatod megköszönöm ,ha megosztod velünk !
Sok piros tojást !!!
Mindenkinek !:)))
Szia!
Erről én még nem hallottam!
A tükrös trükköt próbáltátok?
Hahó!
Tudna valaki valami bíztatót mondani?
Szia!
Nekem egy fogászati kezelésből,immár másfél éve:/
Találgatnak,hogy pontosan mi is lehet,a legbosszantóbb,hogy tök jó fogaim vannak.
Szia!
Jézusom,15 éve?Semmi nem segít?Szindróma vagy fantom?
Attól függ ,miből indult ki.
pl:amputáció után pl. kell egy kis idő, míg az agy felfogja, hogy nincs is ott semmi, kinek rövidebb, kinek hosszabb idő!de nem végleges!
További ajánlott fórumok:
- Lelki fájdalom
- Hangosan szülni vagy csendben "tűrni"? Fájdalomcsillapítással vagy anélkül végigcsinálni?
- Rettentően fáj a fülem. Fülcsepp van, fájdalomcsillapítót is vettem be, meleg só is megvolt. Mit csináljak?
- Akinek már volt visszér műtéte! Műtét után hány nap után csökkent a fájdalom mikor tudtad terhelni és véraláfutások mikor gyógyultak?
- Piriformis szindróma vagy "csak" ülőideg fájdalom?
- Ibs szindróma!van e vki aki kigyógyult belőle és hogyan?